Diumenge 22 de setembre de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Acció Social


Mida del text   -a  +a

« tornar
Aquest estiu les necessitats no fan vacances

Uns 150 infants i joves participaran de les activitats socioeducatives de Càritas durant l’estiu

Càritas ha atès fins a 483 infants i joves durant el curs 2014 2015 que acaba de finalitzar, a través del Servei d’Intervenció Educativa (SIE). Aquest servei ofereix suport social i familiar amb l’objectiu que els alumnes que viuen en entorns socials o familiars que necessiten suports especials puguin seguir el procés escolar de manera adequada.

És molt important que durant el període estival aquests infants tinguin l’oportunitat de participar d’activitats que donin continuïtat als esforços i programes desenvolupats durant el curs escolar. Amb aquesta finalitat, Càritas organitza diverses activitats socioeducatives repartides pel territori. A Girona, l’entitat gestiona el casal del Sector Est de la ciutat. Aquest casal ofereix, a més d’activitats lúdiques, un espai per fer seguiment i suport en les tasques i deures dels alumnes. A banda del casal del Sector Est de Girona, Càritas també desenvolupa durant l’estiu el Servei d’Intervenció Educativa (SIE) a Banyoles, Figueres, La Bisbal d’Empordà, L’Escala, Lloret, Palafrugell, Roses, Salt, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí, Fortià, Vilamalla i Pals. En aquests altres espais, es treballen les habilitats i capacitats dels mateixos infants i joves que han estat alumnes durant el curs i que durant les vacances es queden al municipi.

A l’estiu, el nombre d’alumnes que poden atendre’s depèn del voluntariat i finançament disponible. Col·labora amb un donatiu econòmic i fes possible que cap infant es quedi sense activitats socioeducatives aquest estiu.

Aquest estiu les necessitats no fan vacances.

www.caritasgirona.cat/CA/1712/altres-campanyes.html© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits