Dissabte 21 de setembre de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Acció Social


Mida del text   -a  +a

« tornar
Si cuides el planeta, combats la pobresa

Càritas inicia la campanya Si cuides el planeta, combats la pobresa, en el marc de la iniciativa Enllaça’t per la Justícia, que agrupa cinc entitats d’Església que treballen en temes de pobresa i de cooperació internacional: Càritas, CONFER, Justícia i Pau, Mans Unides i REDES (Red de Entidades para el Desarrollo Solidario).

La campanya s’inspira en l’encíclica Laudato si, del Papa Francesc, la qual posa de manifest el vincle profund que hi ha entre la degradació mediambiental i la situació dels pobles empobrits.

Amb aquesta campanya, que durarà dos anys, es vol sensibilitzar la societat sobre les conseqüències que el model de desenvolupament actual i certs estils de vida tenen sobre el planeta i sobre les condicions de vida de les persones més vulnerables, a fi de propiciar canvis personals, comunitaris i polítics que contribueixin a construir una societat solidària i un planeta habitable per a totes les persones i pobles, no només avui, sinó amb la mirada posada també en el demà i en les generacions futures.

www.caritasgirona.cat/biblioteca/items/3155_A/Diptico_catalan_para_Imprenta.pdf© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits