Diumenge 22 de setembre de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Acció Social


Mida del text   -a  +a

« tornar
“Sigues part de la solució contra la pobresa. Fes-te de Càritas!”

Càritas llança una campanya per impulsar el compromís de socis i donants
Càritas Diocesana de Girona posa en marxa una campanya dirigida a tota la ciutadania per reforçar la base social i augmentar el compromís de socis i donants amb els projectes de lluita contra la desigualtat social. L’acció porta per lema “Sigues part de la solució contra la pobresa. Fes-te de Càritas!”.

Fer-se de Càritas com a donant és sumar, participar, construir, pertànyer a un gran grup humà de persones implicades de forma activa en la construcció del bé comú. I és, també, una resposta a la crida a ser comunitat, que promou l’entitat a través de la campanya de sensibilització institucional d’enguany. El fet de compartir és un element clau del model d’acompanyament de Càritas, caracteritzat per l’escolta, el diàleg i la cerca d’oportunitats per a les persones més vulnerables.

La campanya se centra en la imatge d’una mare i una filla a la llar, a les fosques, en una situació de pobresa i precarietat sobrevinguda, que és un fenomen molt freqüent en l’actualitat. Dolors Puigdevall, directora de Càritas Diocesana de Girona, considera que “és una campanya que pot ser incòmoda, perquè la imatge presenta una realitat molt dura, però també inclou una crida a l’acció per revertir aquestes situacions de manera positiva”.

Les aportacions de les persones sòcies i donants de Càritas es destinen a finançar programes i projectes per acollir i acompanyar les persones que pateixen exclusió social, que no poden accedir al dret bàsic a l’alimentació, a un habitatge digne o a una feina decent, els infants amb desigualtat d’oportunitats a l’escola i la gent gran que viu en solitud.

Us animem a ajudar-nos a difondre la campanya.

Donatius:
ES88-2100-0002-53-0200129121
ES38-1491-0001-26-2073033124

Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80

www.caritasgirona.cat/CA/1715/noticies.html
caritas@caritasgirona.cat© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits