Divendres 20 de setembre de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Mn. Enric Tubert: “La misericòrdia no fa referència a una actitud de llàstima ni de paternalisme, sinó de compassió” [20-10-2015]

La Rectoria de Malgrat de Mar va acollir ahir la conferència "El rostre de la misericòrdia, el rostre de Càritas", a càrrec de Mn. Enric Tubert. La ponència va comptar amb la presència d'una quarantena d'assistents i va estar organitzada per les Càritas dels arxiprestats de la Tordera i el Maresme.

Al llarg de la conferència, Mn. Tubert va exposar una reflexió de caràcter bíblica a l'entorn de la misericòrdia. En aquest sentit, Mn. Tubert va posar èmfasi en la proposta del papa Francesc, en què reivindica una Església amb una actitud de sortida cap a les perifèries existencials, i va lloar el treball que desenvolupa Càritas Diocesana a través de les seves accions.

Tanmateix, Mn. Tubert va assegurar que la misericòrdia no fa referència a "una actitud de llàstima ni paternalisme, sinó de compassió". En aquest sentit, va destacar que es tracta "d'identificar-se amb l'altre i patir amb l'altre", una actitud, va subratllar, que parteix de Jesús i es fa palesa en l'essència de Càritas.


Imprimir

Agenda


21 de setembre
981è aniversari de la dedicació de la catedral
21 de setembre
Comiat dels pares Paüls de Figueres
22 de setembre
Aplec del santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits