Divendres 18 de gener de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Comunicat del bisbe de Girona amb motiu de la mort de Mons. Jaume Camprodon i Rovira, bisbe emèrit [27-12-2016]

El bisbe Francesc, el bisbe emèrit Carles i el Consell Episcopal us comuniquem amb dolor i confortats amb l'esperança en la Resurrecció, que ahir, dia 26 de desembre, festa de Sant Esteve, a les 10 de la nit, el bisbe emèrit Jaume Camprodon ens ha deixat per anar a la casa del Pare. Ell ha estat el nostre bisbe de Girona des de l'any 1973 a l'any 2001, quan li fou acceptada la renúncia.

Les seves últimes voluntats, decidides des fa temps, han estat que el seu cos sigui lliurat a la ciència. Era conscient que des del primer infart que va tenir, fa anys, la medicina havia fet molt per ell i, com a agraïment, volia fer la donació del seu cos per poder ajudar a la investigació de totes les malalties. Immediatament després de la seva mort, en compliment d'aquestes darreres voluntats, s'han realitzat les gestions oportunes per fer-les efectives.

Celebrarem la Missa exequial a la Catedral de Girona el dijous 29 de desembre de 2016 a les 11 del matí. Hi pregarem per ell i donarem gràcies a Déu per la seva vida i el seu ministeri de prevere i de bisbe. Agraïm a les Germanetes dels Pobres de Girona l'acolliment i la cura que han tingut del bisbe Jaume els darrers anys, fins al moment de la seva mort, i també la presència continuada dels seus familiars i de l'equip mèdic.

Encomano a tots els preveres que ofereixin per ell l'Eucaristia i el tinguin molt present en la pregària del fidels, quan ho creguin més adient. També demano a tots els fidels que preguin pel qui fou pastor fidel i entregat d'aquesta Diòcesi de Girona durant 28 anys, tot agraint el seu ministeri.

Que descansi en pau.

+ Francesc, bisbe de Girona


Imprimir

Agenda


19 de gener
Escola diocesana de catequistes
19 de gener
Sessió informativa organitzada pel Centre d’Orientació Familiar
19 de gener
Pregària extraordinària a la Mare de Déu de Fàtima
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits