Dilluns 25 de juny de 2018
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Dia 11 de febrer: Jornada Mundial del Malalt [10-02-2017]

Cada 11 de febrer, coincidint amb la Mare de Déu de Lourdes, se celebra la Jornada Mundial del Malalt. L'objectiu d'aquesta jornada és sensibilitzar la societat al voltant de la necessitat d'assegurar la millor assistència possible a les persones malaltes, i ajudar-les a elles a assumir la seva situació. També és una oportunitat perquè tots els cristians assumim especialment aquest compromís i siguem més conscients de l'important paper que tenen els serveis d'assistència religiosa als hospitals i de la necessitat d'una bona pastoral de la salut, com la que ja disposa la nostra diòcesi. Alhora és una bona ocasió per agraïr la tasca dels voluntaris que hi treballen
Amb motiu d'aquesta Jornada en el dia de la Mare de Déu de Lourdes, aquest dissabte 11 de febrer el bisbe Francesc Pardo presidirà una missa a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal, a les 8 del vespre.


Imprimir

Agenda


25 de juny
A les 9 del matí el capítol catedral celebrarà l’ofici i la Missa de difunts en l'Aniversari de la mort del canonge Mn. Joan Garangou.
26 de juny
53 Pelegrinatge de l’Esperança a Lourdes
26 de juny
Pregària per les vocacions sacerdotals
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits