Dimecres 18 d'octubre de 2017
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Trobada d’inici de curs per a catequistes a Girona [03-10-2017]

Catequistes i mossens de diferents parròquies del Bisbat es van reunir el divendres 29 de setembre a les nou de la nit al Casal Cartañà de Girona per participar en una trobada d'inici de curs, repetint l'experiència que va tenir lloc l'any passat. De fet, la de Girona no va ser l'única convocatòria, sinó que també s'ha dut a terme, en altres dates, a Calella, Banyoles i Figueres, per tal de facilitar l'assistència del màxim nombre de persones.

La primera intervenció de la sessió va anar a càrrec de mossèn Joan M. Amich, director del Secretariat Interdiocesà de Catequesi, el SIC, qui va parlar sobre la situació actual de la catequesi, a partir d'un informe presentat el mes de juliol en unes jornades interdiocesanes a Barcelona. En aquest document s'hi plantegen les fortaleses i les debilitats de la formació cristiana, alhora que es formulen els principals reptes de futur.

Seguidament va ser el torn de mossèn Salvador Gras, delegat diocesà de catequesi, el qual va presentar els nous materials per treballar la Professió de Fe, la catequesi d'adults, i un extens material audiovisual que s'ofereix des de la plana web del SIC. La trobada va finalitzar amb la pregària de benedicció i enviament a la missió per part del bisbe Francesc. "Quan un viu el tresor de l'encontre personal amb Jesucrist també sent la necessitat de comunicar-lo", va indicar als catequistes assistents.


Imprimir

Agenda


19 d'octubre
9è aniversari de l’ordenació episcopal de Mons. Francesc Pardo
21 d'octubre
Comença l’Escola Diocesana de Catequistes
21 d'octubre
Beatificació a Barcelona d’un grup de missioners claretians
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits