Dimarts 17 de juliol de 2018
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
La Festa del 40 anys del Rusc [09-10-2017]

Aquest dissabte 7 d'octubre més de 400 persones varen viure un aplec digne de recordar en la història de la Fundació El Rusc, que enguany celebra els seus 40 anys, viscuts sentint com al voltant de les persones amb discapacitat es pot compartir un camí capaç de provocar una transformació fraterna en les nostres relacions socials o de veïnatge. Les persones acollides de la Comunitat del Rusc i dels Avets (Moià) amb els seus respectius monitors i voluntaris, familiars, amics i antics col·laboradors, alguns ja avis, foren els protagonistes de la festa. Hi eren presents persones de les comunitats de Fe i Llum "Els Somriures" de Blanes i "Natzaret" de Girona, associació "Kedem?" de Blanes. També es va agrair la presencia de representants de l'Arca Internacional de Jean Vanier.
En un dia radiant, sota una carpa gegant, es va celebrar una Missa d'acció de gràcies molt emotiva, concelebrada per Mn. Jaume Abril, Mn. Salvador Juanola rector de Tordera, el pare Mateu dels Avets i Mn. Josep Perich consiliari del Rusc. Seguidament hi hagué parlaments de diverses persones com el responsable del Rusc i dels Avets, els primers monitors i les primeres persones acollides, membres de l'Arca internacional.
Una paella per a 400 persones fou motiu per un compartir llargament entorn de les taules. El fi de festa es completà amb molta animació a càrrec del grup musical "Freekiss" de Tordera.


Imprimir

Agenda


17 de juliol
Pregària per les vocacions sacerdotals
20 de juliol
Aplec de Santa Margarida (Vilobí d’Onyar)
21 de juliol
Trobada familiar de diaques amb el bisbe Francesc
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits