Divendres 17 d'agost de 2018
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
El president del Centre de Pastoral Litúrgica dirigirà el recés de Quaresma per a preveres i diaques [06-02-2018]

Mn. Josep M. Romaguera i Bach, capellà de l'Arquebisbat de Barcelona i president del Centre de Pastoral Litúrgica (CPL) des del passat mes de juny, serà l'encarregat de dirigir, el proper dimarts 13 de febrer, el recés de Quaresma adreçat als preveres i diaques del Bisbat de Girona. Tindrà lloc a la casa d'espiritualitat Santa Elena de Solius sota el títol "Redescobrir Jesucrist, el qui ens ha posat en marxa i ens acompanya en el compromís".

Nascut a Capellades, el president del CPL va ser ordenat prevere el 1987 i ha viscut i treballat pastoralment a les parròquies i a la JOC (JOBAC, a l'inici) i a l'ACO (Acció Catòlica Obrera) de Sant Andreu de la Barca, de Nou Barris i El Bon Pastor (Barcelona) i de Llefià (Badalona). Ha residit a Roma com a consiliari de la CIJOC (Coordinació Internacional de la JOC) de l'any 2007 al 2011.

Actualment és rector de la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida de L'Hospitalet de Llobregat, i continua igualment la tasca amb la JOC. És col·laborador del CPL des de l'etapa del Seminari, i n'és membre des de l'any 1987. Al CPL participa sobretot a la revista Missa Dominical, ha estat director de la col·lecció Dossiers CPL, i ha publicat, en tres volums, el llibre L'Evangeli al mig de la vida, amb comentaris als evangelis dels tres cicles litúrgics.


Imprimir

Agenda


18 d'agost
Estada a Taizè amb la Pastoral de Joves
18 d'agost
Visita Pastoral a Cassà de Pelràs
19 d'agost
Visita Pastoral a Llampaies
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits