Divendres 18 de gener de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
El president del Centre de Pastoral Litúrgica dirigirà el recés de Quaresma per a preveres i diaques [06-02-2018]

Mn. Josep M. Romaguera i Bach, capellà de l'Arquebisbat de Barcelona i president del Centre de Pastoral Litúrgica (CPL) des del passat mes de juny, serà l'encarregat de dirigir, el proper dimarts 13 de febrer, el recés de Quaresma adreçat als preveres i diaques del Bisbat de Girona. Tindrà lloc a la casa d'espiritualitat Santa Elena de Solius sota el títol "Redescobrir Jesucrist, el qui ens ha posat en marxa i ens acompanya en el compromís".

Nascut a Capellades, el president del CPL va ser ordenat prevere el 1987 i ha viscut i treballat pastoralment a les parròquies i a la JOC (JOBAC, a l'inici) i a l'ACO (Acció Catòlica Obrera) de Sant Andreu de la Barca, de Nou Barris i El Bon Pastor (Barcelona) i de Llefià (Badalona). Ha residit a Roma com a consiliari de la CIJOC (Coordinació Internacional de la JOC) de l'any 2007 al 2011.

Actualment és rector de la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida de L'Hospitalet de Llobregat, i continua igualment la tasca amb la JOC. És col·laborador del CPL des de l'etapa del Seminari, i n'és membre des de l'any 1987. Al CPL participa sobretot a la revista Missa Dominical, ha estat director de la col·lecció Dossiers CPL, i ha publicat, en tres volums, el llibre L'Evangeli al mig de la vida, amb comentaris als evangelis dels tres cicles litúrgics.


Imprimir

Agenda


19 de gener
Escola diocesana de catequistes
19 de gener
Sessió informativa organitzada pel Centre d’Orientació Familiar
19 de gener
Pregària extraordinària a la Mare de Déu de Fàtima
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits