Divendres 14 de desembre de 2018
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
El papa convoca una jornada de pregària i dejuni per la pau per al 23 de febrer [19-02-2018]

El papa Francesc ha convocat una jornada de pregària i dejuni per la pau per aquest proper divendres 23 de febrer "davant la prolongació tràgica de situacions de conflicte a diferents parts del món". Aquestes són les paraules que va pronunicar el pontífex:

"I ara un anunci. Davant la prolongació tràgica de situacions de conflicte a diferents parts del món, convido tots els fidels a una Jornada especial de pregària i dejuni per la pau el proper 23 de febrer, divendres de la primera setmana de Quaresma.

L'oferim, particularment, per les poblacions de la República Democràtica del Congo i de Sudan del Sud. Com en altres ocasions semblants també convido els germans i germanes no catòlics i no cristians a unir-se a aquesta iniciativa, de la manera que considerin més apropiada, però tots junts.

El nostre Pare del Cel sempre escolta els seus fills, que clamen a Ell en el dolor i l'angoixa, «conforta els cors desfets i embena les ferides» (Sl 146, 3).

Llenço de tot cor una crida perquè també nosaltres escoltem aquest crit i, cadascú davant la nostra pròpia consciència, davant Déu, es pregunti: «Què puc fer per la pau?».

Certament podem pregar; però no només això: cadascú pot dir «no» a la violència en el que depengui d'ell o d'ella. Perquè les victò-ries obtingudes amb la violència són victòries falses, mentre treballar per la pau és bo per a tothom."


Imprimir

Agenda


14 de desembre
Conferència: “La Cort a Girona. Visites reials als segles XVIII i XIX”
15 de desembre
Escola Diocesana de Catequistes.
15 de desembre
Conferència “El diàleg intercultural” a càrrec de Mn. Fèlix Mussoll
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits