Dimecres 21 de març de 2018
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
El papa convoca una jornada de pregària i dejuni per la pau per al 23 de febrer [19-02-2018]

El papa Francesc ha convocat una jornada de pregària i dejuni per la pau per aquest proper divendres 23 de febrer "davant la prolongació tràgica de situacions de conflicte a diferents parts del món". Aquestes són les paraules que va pronunicar el pontífex:

"I ara un anunci. Davant la prolongació tràgica de situacions de conflicte a diferents parts del món, convido tots els fidels a una Jornada especial de pregària i dejuni per la pau el proper 23 de febrer, divendres de la primera setmana de Quaresma.

L'oferim, particularment, per les poblacions de la República Democràtica del Congo i de Sudan del Sud. Com en altres ocasions semblants també convido els germans i germanes no catòlics i no cristians a unir-se a aquesta iniciativa, de la manera que considerin més apropiada, però tots junts.

El nostre Pare del Cel sempre escolta els seus fills, que clamen a Ell en el dolor i l'angoixa, «conforta els cors desfets i embena les ferides» (Sl 146, 3).

Llenço de tot cor una crida perquè també nosaltres escoltem aquest crit i, cadascú davant la nostra pròpia consciència, davant Déu, es pregunti: «Què puc fer per la pau?».

Certament podem pregar; però no només això: cadascú pot dir «no» a la violència en el que depengui d'ell o d'ella. Perquè les victò-ries obtingudes amb la violència són victòries falses, mentre treballar per la pau és bo per a tothom."


Imprimir

Agenda


22 de març
Pregó de la Setmana Santa de Girona
22 de març
Sortida dels Manaies de Banyoles
23 de març
Festa tradicional de la Mare de Déu dels Dolors
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits