Divendres 18 de gener de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Aquest diumenge 13 de maig, 52a Jornada Mundial de les Comunicacions Socials [10-05-2018]

Aquest proper diumenge 13 de maig, solemnitat de l'Ascensió del Senyor, l'‪Església celebra la 52a Jornada Mundial de les Comunicacions Socials sota el lema "‪Fake news i ‪periodisme de pau".
En el seu missatge, el papa Francesc alerta en aquesta ocasió dels riscos que comporta, en l'actual sistema digital, l'eclosió de les notícies falses, popularitzades amb el nom de «fake news».
El pontífex es pregunta què ho fa que les des-informacions carregades de dades infundades, rumors o distorsions de la realitat –amb l'única finalitat de confondre, enganyar o manipular– tinguin sovint tant d'impacte i un ressò en ocasions desbordant. La resposta és inquietant i suggeridora al mateix temps: l'eficàcia de les fake news es deu a la seva capacitat d'aparèixer com a plausibles.

Missatge complet aquí.

Conferència sobre periodisme i ètica a càrrec de Jordi Grau
Jordi Grau, periodista i vicepresident del Col·legi de Periodistes de Girona, serà l'encarregat de pronunciar, l'endemà dilluns, 14 de maig, la conferència «Els reptes ètics de la professió periodística, avui». Organitzada per la Delegació de Mitjans de Comunicació del Bisbat de Girona en el marc de la Jornada Mundial de les Comunicacions Socials, es durà a terme a les 19 h a l'Aula A del primer pis de la Casa de Cultura de Girona. La cloenda anirà a càrrec del bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo. L'acte compta amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes.


Imprimir

Agenda


19 de gener
Escola diocesana de catequistes
19 de gener
Sessió informativa organitzada pel Centre d’Orientació Familiar
19 de gener
Pregària extraordinària a la Mare de Déu de Fàtima
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits