Dilluns 20 de maig de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Publicades les Prioritats Pastorals per al nou curs [05-10-2018]

Amb el Full Parroquial d'aquest proper diumenge 7 d'octubre es distribuirà un suplement amb les Prioritats Pastorals del Bisbat de Girona per al curs 2018-2019, tal com s'ha anat fent en els darrers anys. En la seva introducció, el bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo, fa una reflexió sobre algunes notes i característiques del que representa ser cristià avui en dia. A continuació s'hi enumeren les diferents prioritats, que es divideixen en 4 grans apartats:

a) Creure en Jesucrist i anunciar-lo. Inclou propostes en relació a l'anunci de l'Evangeli, la família, a la catequesi, als joves, al catecumenat o la celebració de l'Eucaristia...).
b) Estimar i Servir. Inclou propostes en relació a l'acció social de l'Església, amb una cura especial de Càritas, La Fraternitat cristiana de malalts i Fe i llum, l'Hospitalitat de Lourdes o els patronats amb finalitats socials).
c) El laïcat. Inclou propostes en relació als serveis i iniciatives que poden dur a terme els laics i laiques de la diòcesi per créixer en la vida cristiana.
d) Sentir-se Església, i Església en comunió. Inclou propostes en relació a l'atenció pastoral a les parròquies així com sobre la promoció de la dimensió eclesial.

A banda de la distribució a les parròquies, el document també es pot consultar i/o descarregar en format digital al següent arxiu adjunt.


descarregar PDF  |  Imprimir

Agenda


20 de maig
Recés de l'Apostolat de l'Oració
21 de maig
Pregària per les vocacions sacerdotals
23 de maig
Presentació de l’informe de llibertat religiosa al món d’Ajuda a l’Església Necessitada
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits