Dilluns 20 de maig de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Bisbe Francesc: «Cada cristià és ben lliure per actuar segons la seva consciència, però sempre cercant el bé comú» [29-10-2018]

Aquest matí ha tingut lloc la Solemne Missa Major de Sant Narcís, patró de la diòcesi i de la ciutat de Girona, a la Basílica de Sant Feliu de Girona. Mons. Francesc Pardo, Bisbe de Girona, ha presidit la celebració i ha predicat l'homilia, en la qual ha manifestat que «Narcís era un cristià i bisbe amb l'exigència de viure la fe, d'anunciar-la i d'ajudar a viure-la als seus germans: aquesta és la missió de l'Església en tots els temps». Davant els nombrosos fidels i de les autoritats que hi han assistit, el bisbe de Girona ha volgut destacar que «el nostre petit o gran grup de deixebles és avui «la humanitat» que Jesús necessita per fer-se present i per actuar en els nostres pobles, viles i ciutats».

D'altra banda, i en relació al moment que viu el país, el bisbe ha assenyalat que «cada cristià és ben lliure per actuar segons la seva consciència, però sempre cercant el bé comú», destacant que «com a Església, com a comunitat, ens cal promoure sempre els drets de cada persona, fomentar la convivència entre totes les persones, estar al costat dels qui sofreixen situacions injustes, sentir i ajudar a sentir que estimar significa també perdonar, senyal distintiu de l'amor; i pregar perquè entre tots construïm un país més lliure, més just, més fraternal segons el voler de Déu».

Podeu llegir i descarregar-vos l'homilia completa al següent arxiu adjunt.

Fotografies a la Galeria Fotogràfica


descarregar PDF  |  Imprimir

Agenda


20 de maig
Recés de l'Apostolat de l'Oració
21 de maig
Pregària per les vocacions sacerdotals
23 de maig
Presentació de l’informe de llibertat religiosa al món d’Ajuda a l’Església Necessitada
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits