Dilluns 17 de juny de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Disminueixen un 23% les denúncies per robatori als temples gironins [20-12-2018]

Aquest 2018 s'han presentat un total de 10 denúncies per robatoris als centres de culte i ermites de la Diòcesi de Girona, un 23,08% menys que l'any anterior, quan la xifra va ser de 13. Aquestes són les dades que s'han exposat en el marc de la reunió de seguiment que duen a terme a final d'any el Bisbat de Girona i els Mossos d'Esquadra, establertes pel pla de prevenció de robatoris als més de 1.100 temples del territori.

Des del seu desplegament i posada en marxa l'any 2010, el dispositiu ha permès reduir molt considerablement les incidències i durant la reunió es va destacar que la xifra d'enguany ha esdevingut la segona més baixa, igualant la del 2014. Alhora es va constatar que el nombre de robatoris es manté estable, després de la baixada que s'ha anat produint des de l'inici del pla. Finalment, es va posar de relleu el contacte fluït que mantenen les diferents comissaries i els arxiprestats.

La comissió paritària Bisbat-Mossos està formada pel bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo; el vicari general del bisbat, Mn. Lluís Suñer; el comissari Josep Milán, i el sergent Andreu Masegosa, de la Regió Policial de Girona.


Imprimir

Agenda


17 de juny
Recés de l'Apostolat de l'Oració
17 de juny
Visita pastoral a Arenys de Munt
18 de juny
Pregària per les vocacions sacerdotals
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits