Dilluns 20 de maig de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Missatge amb motiu de la 52a Jornada Mundial de la Pau [01-01-2019]

Aquest dimarts 1 de gener se celebra la 52a Jornada Mundial de la Pau. Destaquem tres fragments del missatge del Sant Pare amb motiu d'aquesta festivitat. També us adjuntem el document íntegre, en un arxiu descarregable.

«La funció i la responsabilitat política constitueixen un desafiament permanent per a tots els que reben el mandat de servir el seu país, de protegir els que hi viuen i de treballar per crear les condicions per a un futur digne i just. La política, si es porta a terme en el respecte fonamental de la vida, la llibertat i la dignitat de les persones, pot convertir-se veritablement en una forma eminent de la caritat».

«El terror exercit sobre les persones més vulnerables contribueix a l'exili de poblacions senceres a la recerca d'una terra de pau. No són acceptables els discursos polítics que tendeixen a culpabilitzar els immigrants de tots els mals i a privar d'esperança els pobres. El nostre pensament es dirigeix de manera particular als infants que viuen a les zones de conflicte, i a tots els que s'esforcen perquè les seves vides i els seus drets siguin protegits».

«La pau, en efecte, és fruit d'un gran projecte polític que es fonamenta en la responsabilitat recíproca i la interdependència dels éssers humans, però és també un desafiament que exigeix ser acollit dia rere dia».


descarregar PDF  |  Imprimir

Agenda


20 de maig
Recés de l'Apostolat de l'Oració
21 de maig
Pregària per les vocacions sacerdotals
23 de maig
Presentació de l’informe de llibertat religiosa al món d’Ajuda a l’Església Necessitada
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits