Dimarts 25 de juny de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Santa Coloma i Tossa es preparen per a la Festa de Sant Sebastià [11-01-2019]

Avui divendres, 11 de gener, el bisbe Francesc serà l'encarregat de fer la reflexió que inicia la Novena a Sant Sebastià que té lloc cada any a Santa Coloma de Farners durant els nou dies que precedeixen el 20 de gener, festivitat d'aquest sant. La Novena, que es fa a la capella de Sant Sebastià, comença a les 19 h amb el rosari i segueix a les 19.30 h amb la reflexió i la celebració de l'Eucaristia. El tema escollit per les reflexions d'enguany és l'Exhortació Apostòlica "Gaudete et exsultate" (Alegreu-vos-en i celebreu-ho) i anirà a càrrec dels capellans de l'Arxiprestat Farners-Montseny.

Així mateix, de cara al diumenge 20 de gener es realitzarà el tradicional pelegrinatge des de Tossa de Mar fins a la capital selvatana, per tal de complir el vot de vila. A les 7 h del matí l'església de Sant Vicenç de Tossa acollirà la Missa del Cantar, on es farà pública la identitat del Pare Pelegrí, que seguidament iniciarà el camí cap a Santa Coloma acompanyat dels fidels. Un cop arribats al destí, a l'entorn de les 18 h, seran rebuts pel bisbe Francesc i el rector de la parròquia, Mn. Ramon Alventosa.

L'endemà dilluns s'iniciarà la tornada cap a Tossa, on arribaran a l'entorn també de les 18 h, i seran novament rebuts pel bisbe Francesc, així com pel rector de la parròquia, Mn. Joan Carreras.


Imprimir

Agenda


25 de juny
Surt el 54è pelegrinatge de l’Esperança a Lourdes
25 de juny
Pregària per les vocacions sacerdotals
26 de juny
Missa en la festivitat de sant Josepmaria Escrivà
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits