Dilluns 18 de març de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Santa Coloma i Tossa es preparen per a la Festa de Sant Sebastià [11-01-2019]

Avui divendres, 11 de gener, el bisbe Francesc serà l'encarregat de fer la reflexió que inicia la Novena a Sant Sebastià que té lloc cada any a Santa Coloma de Farners durant els nou dies que precedeixen el 20 de gener, festivitat d'aquest sant. La Novena, que es fa a la capella de Sant Sebastià, comença a les 19 h amb el rosari i segueix a les 19.30 h amb la reflexió i la celebració de l'Eucaristia. El tema escollit per les reflexions d'enguany és l'Exhortació Apostòlica "Gaudete et exsultate" (Alegreu-vos-en i celebreu-ho) i anirà a càrrec dels capellans de l'Arxiprestat Farners-Montseny.

Així mateix, de cara al diumenge 20 de gener es realitzarà el tradicional pelegrinatge des de Tossa de Mar fins a la capital selvatana, per tal de complir el vot de vila. A les 7 h del matí l'església de Sant Vicenç de Tossa acollirà la Missa del Cantar, on es farà pública la identitat del Pare Pelegrí, que seguidament iniciarà el camí cap a Santa Coloma acompanyat dels fidels. Un cop arribats al destí, a l'entorn de les 18 h, seran rebuts pel bisbe Francesc i el rector de la parròquia, Mn. Ramon Alventosa.

L'endemà dilluns s'iniciarà la tornada cap a Tossa, on arribaran a l'entorn també de les 18 h, i seran novament rebuts pel bisbe Francesc, així com pel rector de la parròquia, Mn. Joan Carreras.


Imprimir

Agenda


18 de març
Recés de l'Apostolat de l'Oració
18 de març
Visita Pastoral a Sant Pol de Mar
19 de març
Conferència “"La Tolrana, la jueva que no va abandonar la fe de les mares d’Israel”
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits