Dimarts 20 d'agost de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Nou comunicat del Bisbat de Girona [31-01-2019]

COMUNICAT DEL BISBAT DE GIRONA
31.01.19

Davant les notícies aparegudes aquests darrers dies als mitjans de comunicació en relació al presumpte cas d'abusos sexuals publicat diumenge al Diari ARA, el Bisbat de Girona vol expressar el següent:

1. El bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo, ha constituït una comissió diocesana per tal d'investigar els presumptes abusos atribuïts a Mn. Tomàs Pons.
2. La prioritat del Bisbat de Girona és, des del primer moment, aclarir els fets, i acollir, escoltar i acompanyar les possibles víctimes.
3. La comissió començarà a treballar a partir d'aquest proper dilluns per atendre els testimonis que arribin. Per tal de comptar amb el màxim d'informació, la comissió es posarà també en contacte amb persones que hagin aparegut als mitjans de comunicació en relació a aquest cas.
4. Pel que fa a la seva composició, i a banda de personal de caràcter tècnic, la comissió diocesana comptarà, entre els seus membres, amb una persona que tindrà la tasca d'acompanyar les possibles víctimes.
5. El Bisbat de Girona vol aclarir que els presumptes abusos que s'hagin comès al col·legi Bell-lloc del Pla són responsabilitat del centre, ja que Mn. Tomàs Pons hi exercia com a capellà sense cap nomenament del Bisbat.


Imprimir

Agenda


20 d'agost
Festa de Sant Bernat a Olot
20 d'agost
Pregària per les vocacions sacerdotals
20 d'agost
Festa de sant Bernat a Solius
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits