Dimarts 20 d'agost de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Missatge del Sant Pare per a la Quaresma 2019 [08-03-2019]

Aquest passat dimecres, dia 6 de març, va començar el temps litúrgic de la Quaresma. Com cada any, el Sant Pare s'adreça als cristians amb un missatge, que trobareu a l'arxiu adjunt. En destaquem quatre fragments:

«El camí vers la Pasqua ens crida a restaurar el nostre rostre i el nostre cor de cristians, mitjançant el penediment, la conversió i el perdó, per poder viure tota la riquesa de la gràcia del misteri pasqual».

«La Quaresma és signe sacramental d'aquesta conversió, és una crida als cristians a encarnar més intensament i concretament el misteri pasqual en la seva vida personal, familiar i social, en particular, mitjançant el dejuni, la pregària i l'almoina».

«Estimats germans i germanes, la "Quaresma" del Fill de Déu va ser un entrar en el "desert" de la creació per fer que tornés a ser aquell "jardí" de la comunió amb Déu que era abans del pecat original. Que la nostra Quaresma suposi recórrer aquest mateix camí, per dur també l'esperança de Crist a la creació».

«Demanem a Déu que ens ajudi a emprendre un camí de conversió veritable, abandonem l'egoisme, la mirada xa en nosaltres mateixos, i dirigim-nos a la pasqua de Jesús; fem-nos proïsme dels nostres germans i germanes que passen di cultats, compartint amb ells els nostres béns espirituals i materials».


descarregar PDF  |  Imprimir

Agenda


20 d'agost
Festa de Sant Bernat a Olot
20 d'agost
Pregària per les vocacions sacerdotals
20 d'agost
Festa de sant Bernat a Solius
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits