Dimarts 16 de juliol de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Més d’un centenar de joves participen en una trobada vocacional al Seminari [07-05-2019]

L'església de Sant Martí del Seminari Diocesà de Girona va acollir, el passat divendres 3 de maig, una trobada vocacional amb motiu de la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions que tindrà lloc el proper 12 de maig. Més d'un centenar de joves provinents de diversos grups de pregària de la Diòcesi van participar en aquesta trobada, que va ser presidida pel bisbe Francesc i impulsada des del Servei d'Orientació Vocacional. El seu delegat, Mn. Joan Soler, explica que "amb gran fe, esperança i il·lusió vam estar pregant perquè els Senyor continuï cridant i els joves responguin generosament".
Amb la música animada pel grup Hakuna, van ser-hi presents també nois i noies dels Cursets de Cristiandat, de la Delegació de Joves del Bisbat o de l'arxiprestat de Girona i Salt, entre d'altres. L'estona de pregària va comptar amb l'exposició del Santíssim, així com amb el testimoni dels quatre seminaristes del Bisbat, que a partir de frases de l'Evangeli van anar explicant el motiu pel qual havien dit sí a Déu.
Durant la seva intervenció, el bisbe Francesc va adreçar paraules encoratjadores als joves, tot recordant la seva pròpia vocació de capellà. "Hi ha una pregunta a la vida que ens hem de fer moltes vegades: Què vol Déu de mi? Perquè si coincideix el que Déu vol amb el que jo vull serem feliços i viurem intensament", els va dir, també.
En cloure la pregària es va oferir un sopar a peu dret per a tots els assistents i des de la Delegació de Vocacions es va convidar als joves a participar en un camp de treball vocacional que tindrà lloc del 16 al 19 de juliol a les eremites del Pertús.

Trobareu un recull d'imatges a la galeria fotogràfica.


Imprimir

Agenda


16 de juliol
Pregària per les vocacions sacerdotals
16 de juliol
Festa de la Mare de Déu del Carme a Olot
16 de juliol
Processons a la Mare de Déu del Carme
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits