Diumenge 22 de setembre de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
El Consell Pastoral Diocesà reflexiona sobre la dimensió comunitària i acollidora de les parròquies [29-05-2019]

El Casal Bisbe Cartañà de Girona va acollir, el passat dissabte 25 de maig, una nova reunió del Consell Pastoral Diocesà del Bisbat de Girona. Després d'una pregària inicial, el bisbe Francesc va fer una breu pinzellada sobre diversos temes d'actualitat diocesana i de l'Església universal, entre els quals el nomenament de mn. Joan Planellas com a nou arquebisbe de Tarragona i la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc, "Crist viu", sobre el darrer Sínode dels Bisbes, dedicat a la pastoral amb joves.
En el següent punt de l'ordre del dia es va reflexionar sobre la dimensió comunitària i acollidora de les parròquies i comunitats. Els membres del Consell van coïncidir en assenyalar, entre d'altres qüestions, que cal tenir present que el que ofereix l'Església com a propi és la persona de Jesús i l'Evangeli, i que s'ha de pensar bé de quina manera s'ofereix aquesta proposta a la societat.
Un cop finalitzat aquest apartat es van fer un seguit d'aportacions de cara a les prioritats pastorals del proper curs. La reunió es va cloure amb un torn obert de paraules, on els membres del Consell van poder expressar les seves inquietuds.


Imprimir

Agenda


22 de setembre
Aplec del santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut
22 de setembre
Confirmacions a Arenys de Mar
22 de setembre
Aplec de Sant Maurici (Caldes de Malavella)
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits