Diumenge 22 de setembre de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Celebració de la festa de la Mare de Déu del Carme a la Diòcesi [10-07-2019]

La Mare de Déu del Carme compta amb una gran devoció a la nostra Diòcesi, especialment a les poblacions de costa. Amb motiu de la seva festivitat, que tindrà lloc el proper dimarts, 16 de juliol, són diverses les activitats religioses que s'organitzen. A continuació en teniu una relació:

Dissabte, 13 de juliol

Arenys de Mar: A les 6 de la tarda, processó marítima presidida pel bisbe Francesc. Tot seguit, missa al port.

Begur: A un quart d'11 del matí, processó marítima des de Sa Riera fins a Sa Tuna. Tot seguit, celebració litúrgica a la capella de Sa Tuna. A la 1 del migdia, ofrena floral a majòlica de l'entrada de Can Galí i Can Bellés i passeig d'Es Racó.


Diumenge, 14 de juliol

Calella de Palafrugell: A les 6 de la tarda, processó des de l'església fins a l'embarcador de la platja del Port Bo i processó marítima. Tot seguit, missa solemne.


Dilluns, 15 de juliol

Olot: A les 11 de la nit, cant de la Salve, pregària del Flos Carmeli i besamans. A l'església del Carme.


Dimarts, 16 de juliol

Cadaqués: A les 6 de la tarda, processó marítima. Sortida des del Moll de Portodguer.

Castelló d'Empúries-Empuriabrava: A les 7 de la tarda, processó pels canals d'Empuriabrava amenitzada per la Xaranga Los Labradores. Sortida de la zona de la bocana. A les 8 del vespre, benedicció i cants a la Mare de Déu a la plaça de les Palmeres.

L'Escala: A les 10 del matí, presentació de la Catifa de Sal, a la plaça de l'església. A les 11 del matí, processó marítima, presidida pel bisbe Francesc, des del port de la Clota fins a la platja. Tot seguit, processó fins a l'església. A dos quarts de 12 del migdia, missa amb l'acompanyament musical de la Cobla Costa Brava.

L'Estartit: A les 12 del migdia, missa a l'església de Santa Anna amb l'acompanyament musical de Foment del Montgrí. A les 6 de la tarda, processó marítima.

Llançà: A les 11 del matí, missa amb l'acompanyament musical de la Coral Palandriu a la pineda de la capella del port. A dos quarts d'1 del migdia, processó marítima.

Olot: A les 8, 9 i 10 del matí, missa. A dos quarts de 12 del migdia, missa solemne, amb besamans a la Mare de Déu i el cant dels goigs. A les 7 de la tarda, rosari i missa. A les 11 de la nit, cant de la Salve, pregària del Flos Carmeli i besamans. A l'església del Carme.


Dissabte 20 de juliol

Sant Feliu de Guíxols: A dos quarts de 12 del migdia, passejada pel port, pregària i ofrena Floral. A les 12 del migdia, processó marítima (preu: 5€. Anticipat a l'Oficina de Turisme o al port una hora abans).


Diumenge, 21 de juliol

Palamós: A les 12 del migdia, missa solemne a l'església de Santa Maria. Tot seguit, processó terrestre fins al Moll Vell i processó marítima.


Imprimir

Agenda


22 de setembre
Aplec del santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut
22 de setembre
Confirmacions a Arenys de Mar
22 de setembre
Aplec de Sant Maurici (Caldes de Malavella)
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits