Diumenge 22 de setembre de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Actualitat i Premsa

Notícies


tornar
Obert el període d'inscripcions a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona [02-09-2019]

Fenomenologia de la religió, Introducció al Nou Testament, Filosofia de la religió, Moral fonamental o Literatura i fe cristiana són algunes de les assignatures que ofereix l'Institut Superior de Ciències Religioses de Girona (ISCRG), que ja comença a escalfar motors per al nou curs, que s'iniciarà el dilluns 16 de setembre.

Amb l'objectiu de proporcionar formació sistematitzada i actualitzada en teologia i cultura religiosa, els estudis que es proposen des de l'ISCRG s'adrecen, especialment, a:

Als aspirants al Diaconat Permanent.
Al professorat de Religió (inclou la preparació teològica i pedagògica per tal d'obtenir la DECA –Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica– d'Educació Infantil i Primària, i especialment per a ESO i Batxillerat.
Als religiosos i religioses que vulguin aprofundir allò que viuen.
Als preveres, per renovar o intensificar l'estudi de la teologia.
Als catequistes o responsables de grups, moviments o serveis de les parròquies o comunitats cristianes que vulguin tenir un panorama del cristianisme d'avui.
Als estudiants universitaris interessats pel fenomen religiós i la seva problemàtica actual.
A les persones interessades en l'estudi de la teologia i els continguts de la fe.

Els estudis tenen una durada de tres o quatre anys per al batxillerat/grau (180 ECTS per al batxillerat eclesiàstic); 240 ECTS per al grau amb reconeixement civil a l'Estat Espanyol), i de cinc anys per a la llicenciatura/màster (300 ECTS). Com a complement al pla d'estudis, l'ISCRG també ofereix cursets especials, seminaris i assignatures optatives sobre temes diversos de teologia, Bíblia i filosofia, i també conferències i col·loquis sobre les mateixes temàtiques.

El període d'inscripcions serà del 2 al 10 de setembre. Per formalitzar la matrícula cal dirigir-se al Seminari Diocesà de Girona, a la pujada de Sant Martí, 12, de Girona.

Trobareu més informació sobre l'ISCRG i les assignatures que s'hi ofereixen en aquesta mateixa web. Així mateix, també podeu trucar al telèfon 972 20 49 42 o contactar per correu electrònic a l'adreça iscr@bisbatgirona.cat.


Imprimir

Agenda


22 de setembre
Aplec del santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut
22 de setembre
Confirmacions a Arenys de Mar
22 de setembre
Aplec de Sant Maurici (Caldes de Malavella)
Vegeu tota l'agenda


Consulteu
també...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits