Diumenge 22 de setembre de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

PublicacionsLes nostres publicacions

La Delegació episcopal de mitjans de comunicació social edita les següents publicacions.

Full Parroquial. És una publicació setmanal, de quatre pàgines, que es distribueix a les parròquies i altres esglésies obertes al culte. Conté: la carta del bisbe Francesc, els textos de les lectures bíbliques del diumenge, notícies, agenda, el memoràndum (santoral) i altres informacions i comentaris relacionats amb la vida i l'activitat de l'Església diocesana.

El Senyal. Revista diocesana mensual, de trenta dues pàgines. Té com a finalitat informar dels esdeveniments que configuren la vida de la diòcesi de Girona i de qualsevol indret que tinguin una repercussió o un interès especial per a la gent de les comarques gironines i de l'Alt Maresme. I, des del respecte a la pluralitat, difondre el pensament cristià sobre els fets que marquen el món d'avui. Consta de les següents seccions: editorial, actualitat, a fons, d'aquí, delegacions, d'allà, ecumenisme/diàleg interreligiós, reflexió, opinions, gent de casa, amb nosaltres, rutes i columnes.
Dos cops a l'any es publica, juntament amb la revista, El Senyal Jove, preparat per la Delegació episcopal de Pastoral amb Joves.
© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits