Diumenge 22 de setembre de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Llibreria Diocesana

Pl. del Vi, 2
17004 Girona
Tel/Fax. 972 41 28 78

llibreria@bisbatgirona.cat
Categoria
Infantil


12 de 12Jesús viu
Editorial Claret Religiós

Moments de la Història de Jesús
Autor: Jesús Ballaz Zabala

ISBN 9788491360988
DATA DE PUBLICACIÓ 15/03/2018
EDITORIAL CLARET RELIGIÓS
COL·LECCIÓ COL·LECCIÓ: -----
NÚMERO EN LA COL·LECCIÓ 10157
NÚMERO D'EDICIONS 1
DADES DEL LLIBRE 96 PÀG.
ENQUADERNACIÓ CARTONÉ
IDIOMA CATALÁN

SINOPSI

Àlbum il·lustrat del Nou Testament per Noies i nois d'entre 6-9 anys "Com van a creure en Jesús si no han sentit el seu missatge? I com van a sentir el seu missatge si ningú ho proclama? " El missatge de Jesús és la seva pròpia vida. És una immensa sort de tenir l'oportunitat de conèixer-la. Aquest llibre explica alguns dels seus moments. Qui coneix aquesta història meravellosa no només queda fascinat per ella sinó que guanya un company de viatge que l'acompanyarà tota la vida.


PVP 16.50€    Petició del llibreLa meva primera Bíblia
Editorial Claret religiós

A MEVA PRIMERA BÍBLIA
Autor Luís Erlin

ISBN 9788491360834
DATA DE PUBLICACIÓ 20/11/2017
NÚMERO D'EDICIONS 1
DADES DEL LLIBRE 90 PÀG.
ENQUADERNACIÓ CARTONÉ
IDIOMA CATALÁN

SINOPSI

La Bíblia està plena d'històries boniques i emocionants. Els seus textos contenen missatges de pau, de respecte i d'amor. Els relats escollits resumeixen, per ordre cronològic, el pla d'amor i salvació que Déu té per a nosaltres. «La meva primera Bíblia» ofereix una enriquidora i entretinguda forma d'apropar-se més a Déu i d'aprendre els seus ensenyaments per a tota la vida.


PVP 14.50€    Petició del llibreLaberint de l'Ànima
Editorial Fanbooks

Autor: Anna Llenas Serra

ISBN 978-84-16297-69-6
DATA DE PUBLICACIO 17/02/2016
NÚMERO D'EDICIONS 1
DADES DEL LLIBRE 128 PÀG.
DIMENSIONS 31,00 X 26,50 CM
ENQUADERNACIÓ CARTONÉ
IDIOMA CATALÁN


Un deliciós recorregut per les emocions de l'ésser humà, una obra descriptiva i poètica al mateix temps, que ens ajuda a reflexionar, identificar i fins i tot gestionar el nostre món interior, el nostre laberint.Un camí tan complex com apassionant. Díficil de preveure, però on l'aventura, l'emoció i la imaginació estan del tot assegurades.


PVP 19.95 €    Petició del llibreAnem a missa!
Familia de Jesús

GUIA PER A PARTICIPAR EN LA EUCARISTIA
Destacat
Autors: ALCAZAR GODOY‚ JOSE
ISBN: 9788461381982
Data de publicació: 04/10
Número d'edicions: 4
Dades del llibre : 24 pags; Grapado; 14 × 21 cm
Idioma: Català
Sinopsi: Llibret infantil per a que els infants aprenguin a viure l'Eucaristia


PVP 2.88 €    Petició del llibreBíblia per a la mainada
Editorial: Claret

Autors: PALAU‚ DANIEL | BLANCH‚ IGNASI (il)
ISBN: 9788482979007
Data de publicació: 04/2008
Número d'edicions: 1
Dades del llibre : 264 pags; Cartoné; 21 × 23 cm
Idioma: Català

Sinopsi: La Bíblia és un llibre difícil i complex tant per als adults com, no cal dir, per als infants. Per això, ens ha semblat essencial que els infants, des de ben petits, puguessin tenir accés a aquest tresor transmès pels creients de generació en generació.Hem conservat les grans pàgines de la Bíblia a partir de les paraules clau fàcilment assimilables per part dels infants, amb l'ajut dels dibuixos. Aquests dibuixos no tenen la pretensió de reflectir, sempre i amb exactitud, les dades de l'arqueologia i de la història. Són, ja de bones a primeres, una lectura dels mateixos textos, en ordre a posar de relleu el seu missatge i la seva riquesa simbòlica.
Hem donat més importància als textos narratius. Per aquesta via hem volgut manifestar una de les originalitats més profundes de l'Escriptura, és a dir, mostrar l'obra de Déu a favor dels homes, des de la creació del món fins a la vinguda de Jesucrist.
És evident el paper dels pares per ajudar l'infant a llegir aquest llibre. Al final de cada capítol, trobaran elements que els permetran integrar cada pàgina a dins d'un relat o narració.

Autors/es :
Daniel Palau és vicari de la Parròquia de Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú, consiliari del centre d'esplai La Capsa del Moviment de Centres d'Esplai Cristians i professor a la Facultat de Teologia de Catalunya. Ignasi Blanch va néixer a Roquetes. Després d'estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona, va viure tres anys a Berlín, on va participar, com a únic representant ­espa­nyol, en el projecte artístic East Side Gallery, sobre un fragment del mur que es va conservar. També a Berlín va estudiar tècniques de gravat i estampació i va decidir el seu futur com a il·lustrador de llibres. Ara treballa per diverses editorials i dóna classes d'il·lustració a l'Escola de la Dona-Centre F. Bonnemaison de la Diputació de Barcelona. Ha il·lustrat nombrosos llibres infantils; entre els més recents hi ha La Blancaneu (2004), En Luka i el dinosaure (2005), Vull una corona (2005), Alícia en el País de Meravelles (2007) i El nen koala (2007).


PVP 22.76€    Petició del llibreCargol, treu banya
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Autores: SCHMID, EMMA (il)
ISBN: 9788498834055
Fecha de publicación: 7/11
Número en la colección: 6
Número de ediciones: 1
Datos del libro: 10 pags; Cartoné;
Idioma: Catalán

Sinopsis: En aquesta col·lecció hi trobareu les primeres cançons per cantar amb els nens a la falda. A dins el conte, a més de la lletra, hi ha també uns dibuixets encerclats que són objectes o personatges que es relacionen amb la cançó. D'aquesta manera, passareu una bona estona amb l'infant, mirant el conte, explicant què passa i cantant la cançó. I els nens i les nenes aniran aprenent, així, el seu primer vocabulari.


PVP 8.55€     Petició del llibreEl Camí de Sant Jaume
Editorial: La Galera

Autors: Ovidio Campo\Roser Calafell (il·lustr.)
Col·lecció: Tradicions
Edat:a partir de 4 a
Gènere:Àlbum il·lustrat
Enquadernació:Rústica
Mides:24,0 x 24,0 cm
Pàgines:24
Idioma:Català
EAN:9788424651763
Sinopsis
Santiago, Teresa i Joan han fet una promesa: fer el camí i visitar Santiago de Compostel·la. Preparen la motxilla, planegen la ruta i... cap al camí. Tram rere tram viuran aventures que els aproparan a Santiago, tot travessant el nord de la Península.

Sobre l'autor
Ovidio Campo (Burgos, 1962) és un gran coneixedor del Camino de Santiago. L'ha recorregut més de quinze cops. En una d'aquestes ocasions, va fer el Camí de Burgos fins a Sant Jaume de Galícia, i de Burgos a Roma (2.500 quilòmetres a peu durant tres mesos). Va relatar aquesta experiènvia en el llibre "Diario de un peregrino del siglo XXI". Ha assessorat desenes de pelegrins i, des de l'any 2002 és hospitaler en el seu propi refugi en les ruïnes del convent de Sant Antón, a Castrojeriz (Burgos).

Roser Calafell fa molts anys que il·lustra. Per a la Galera ha il·lustrat força contes, en especial la col·lecció "El meu mes", un dels long-sellers de la Galera, amb més de 180.000 exemplars venuts.


PVP 5.95€    Petició del llibreEl meu llibre d'oracions
Editorial: Susaeta

Autors: GUILE, GILL
ISBN: 9788467713374
Data de publicació: 09/11
Col·lecció: Petits Cristians
Número d'edicions: 1
Dades del llibre : 29 pags; cartoné;
Idioma: Català
Sinopsi: Aquest simpàtic llibre d'oracions està pensat perquè els més petits s'apropin de Déu d'una manera senzilla i divertida.Las oracions més tradicionals per als petits creients d' avui


PVP 4.70€    Petició del llibreEn un poble de pessebre
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Autora: Núria Mañé
Il·lustració: Montse Fransoy
ISBN: 978-84-9883-458-1
Data de publicació: 11/01/2011
Nombre de pàgines: 24
Format: llibre
Col·leció: Vària. Infantil
Matèria: Llibre Infantil i Juvenil
Il·lustradors: Fransoy, Montse
Portada en alta resolució.

Sinopsi:La història de Nadal explicada per als més petits i il·lustrada amb figures de plastilina que s'inspiren en les figures del pessebre tradicional que els nens fan a casa o a l'escola. Les figures cobren vida en aquest llibre i ens expliquen com viuen, què fan i què passa dins un pessebre. Els fons de les escenes són subtils perquè les figures hi destaquin amb més força, i els nens hi identifiquin els personatges coneguts: el pastor, les ovelles, el pescador, la dona que renta, el caganer, l'àngel, i és clar Maria, Josep, el Nen...
Al final del llibre, es donen dues adreces electròniques perquè els adults que ho vulguin puguin accedir a més informació per treballar el Nadal des de diferents perspectives i per saber més coses sobre els pessebres, les figures, diferents tècniques i trucs...
PVP 15€    Petició del llibreL'àvia necessita petonets
Editorial Proteus, 2010.

(2a. edició),
Autora: ANA BERGUA (text) i CARME SALA (il·lustracions)
COL·LECCIÓ HELENA. 36 PÀGINES.
A PARTIR DE 5 ANYS

Entendre per què l'àvia o l'avi, que abans jugava i explicava històries, comença a oblidar els noms, les històries i els jocs és quelcom complicat per als nens. Sovint, els resulta difícil d'acceptar el procés d'envelliment, sobretot quan va acompanyat de malalties degeneratives. No entenen per què els adults tenen buits de memòria o per què els avis han de viure amb ells, tot fent trontollar, de cop i volta, el seu entorn familiar.

Per als pares, tampoc no és fàcil explicar-los què els està passant als avis, ni fer-los entendre que necessiten cures i tendresa tant o més que ells. Per als pares, fer de pares dels seus fills, i a més dels seus propis pares, és complicat, i, per això, és necessària la implicació de tota la família per fer front a aquest nou rol.

Sobre tot això tracten Ana Bergua, infermera amb grans inquietuds comunicatives, i Carme Sala, dissenyadora gràfica i il·lustradora, en el seu primer llibre, L'àvia necessita petonets. El conte explica el que podria ser un cas real, a través dels pensaments i sentiments de la Maite, una nena d'uns 8 anys, que ha de fer front a una nova situació: l'àvia Maria, que perd memòria i es desorienta amb facilitat ha d'anar a viure amb ella, la seva germaneta i els seu pares. Es tracta d'un conte ple de sensibilitat i tendresa que explica una història amb la qual els familiars de persones amb malalties degeneratives, especialment l'Alzheimer, s'hi poden sentir identificats, tant si són nens com si són adults.


PVP 12 €    Petició del llibreLa Bíblia de tots
Editorial: Claret

Autors: BAYÉS, PILARÍN (il)
ISBN: 9788498467567
Data de publicació: 11/2013
Número d'edicions: 1
Dades del llibre : 240 pags; Cartoné; 22 × 27.5 cm
Idioma: Català
Sinopsi: Editorial Claret i Estrella Polar acullen una edició adaptada i il·lustrada per Pilarín Bayés amb l'assessorament d'experts biblistes i pedagogs especialitzats. Els episodis més emblemàtics de La Bíblia són explicats amb un llenguatge amè i proper als nens.
Una visió única i nova d'aquest referent de la literatura, el llibre més universal i influent de la història. Una Bíblia interconfessional, que ajudarà a suscitar preguntes i diàleg. Segons Bayés, «La Bíblia de tots serà un llibre que hauria d'arribar a molts països» i afegeix que li fa «molta il·lusió perquè trobo que es tracta d'històries com les dels contes populars amb trets de la nostra manera de fer que ens lliga amb altres cultures d'Occident».
Si hi ha algun dubte sobre si La Bíblia segueix sent un llibre llegit a l'actualitat, només cal veure aquestes dades: el llibre dels Rècords Guiness reconeix La Bíblia com el llibre més venut a tot el món. «S'ha estimat que entre el 1815 i el 1975 uns 2,5 mil milions de còpies de La Bíblia van ser impreses... Des de 1976, les vendes globals combinades de la versió anglesa actual... han superat els 118 milions de còpies»


PVP 24,95€    Petició del llibreLa Bíblia per als més menuts
Editorial: CASALS SA

Autors: Text: Lluís M. Benavides i Elena Santa Cruz. Il·lustració: Mariam Ben-Arab
Nº de pàginas: 186
Idioma: CATALÀ
Enquadernació: Tapa dura
ISBN: 9788421853269
Editat: 2013
Inclou un CD amb cançons

Sinopsi
Una Bíblia ideal per descobrir en família l'alegria de la fe. Orientada a infants de 3 a 7 anys, és una gran ajuda per a tots els pares, educadors i catequistes que desitgin iniciar els més petits en la fe. Inclou un CD amb 20 cançons infantils. Presentada per Mons. Lluís Martínez Sistach, Cardenal Arquebisbe de Barcelona. Segueix les orientacions de la Conferència Episcopal Espanyola, expressades en el text Los primeros pasos en la fe.


PVP 19,50€    Petició del llibre

12 de 12Lectures recomanades
Jesús viu

Moments de la Història de Jesús
Autor: Jesús Ballaz Zabala

ISBN...
La meva primera Bíblia

A MEVA PRIMERA BÍBLIA
Autor Luís Erlin

ISBN 9788491360834
DATA DE...
Laberint de l'Ànima

Autor: Anna Llenas Serra

ISBN 978-84-16297-69-6
DATA DE PUBLICACIO...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits