Divendres 19 de juliol de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Llibreria Diocesana

Pl. del Vi, 2
17004 Girona
Tel/Fax. 972 41 28 78

llibreria@bisbatgirona.cat
Categoria
Litúrgia

27 de 27La Palabra de Dios cada día
Sígueme


La Palabra de Dios cada día 2010 es el noveno volumen de este serie que, de año en año, acompaña la oración cotidiana a través de l'escucha de la Sagrada Escriptura. La serie quiere, de este modo, ayudar a recorrer la toda la Bíblia mediante la lectura continuada de los diversos libros que se proponen de volumen en volumen.PVP 17,31    Petició del llibreLectio Divina - Quaresma 2019
Editorial Claret

AUTOR: JOSEP ROCA, CMF
ISBN 9788491361947
DATA DE PUBLICACIÓ 07/02/2019
NÚMERO D'EDICIONS 1
DADES DEL LLIBRE 112 PÀG.
ENQUADERNACIÓ RÚSTICA
IDIOMA CATALÁN

SINOPSI
La lectio divina és un mètode experimentat per la Tradició de l'Església
per acostar-se a la Paraula de Déu i endinsar-se millor en el seu significat.
Hom diu que és com «una escala per pujar de la terra al cel». L'important,
però, no és el mètode, sinó aconseguir fer una «lectura orant» de la Paraula.
Es tracta d'acostar-te a Déu a través de la seva Paraula i deixar que et mostri
la seva voluntat.
És un mètode senzill que ens proposa seguir diferents passos. Els monjos
en van distingir fins a deu de diferents, encara que avui s'han simplificat.
Amb tot, cal reservar un temps per a la seva pràctica. No pot fer-se en dos
minuts. Amb el temps veuràs que t'agradarà dedicar-hi més i més estones.


PVP 10.50€    Petició del llibreLectio divina per a temps forts
Editorial: Claret

Advent 2011
Autora: Immaculada Rodríguez Torné
ISBN: 9788498466010
Data de publicació: 11/2011
Número d'edicions: 1
Dades del llibre : 67 pags; Rústica;
Idioma: Català
Sinopsi: «Una via molt provada per aprofundir i assaborir la Paraula de Déu és la lectio divina, que constitueix un veritable i apropiat itinerari espiritual en etapes. De la lectio, que consisteix en llegir i rellegir un passatge de la Sagrada Escriptura prenent els elements principals, hom passa a la Meditatio, que és com una parada interior en la qual l'ànima es dirigeix vers Déu intentant comprendre el que la seva Paraula diu avui per a la vida concreta. A continuació segueix l'Oratio, que fa que ens entretinguem amb Déu en el col·loqui directe, i finalment s'arriba a la Contemplatio, que ens ajuda a mantenir el cor atent a la presència de Crist, la paraula del qual és "llum que resplendeix en un lloc tenebrós, fins que apuntarà el dia, i l'estel del matí s'alçarà en els vostres cors" (2Pe 1,19). La lectura, l'estudi i la meditació de la Paraula han de desembocar després en una vida de coherent adhesió a Crist i a la seva doctrina.»

Benet XVI


PVP 5,50€    Petició del llibreLectio Divina, Advent - Nadal 2017-2018
Editorial Claret

Autor: Josep Roca
ISBN 9788491360803
DATA DE PUBLICACIÓ 13/11/2017
COL·LECCIÓ FORA DE COL.LECCIÒ
NÚMERO EN LA COL·LECCIÓ 00000
NÚMERO D'EDICIONS 1
DADES DEL LLIBRE 90 PÀG.
ENQUADERNACIÓ RÚSTICA
IDIOMA CATALÁN

SINOPSI
La lectio divina és un mètode –experimentat per la Tradició de l'Església–
per acostar-se a la Paraula de Déu i endinsar-se millor en el seu significat.
Hom diu que és com «una escala per pujar de la terra al cel». L'important,
però, no és el mètode, sinó aconseguir fer una «lectura orant» de la Paraula.
Es tracta d'acostar-te a Déu a través de la seva Paraula i deixar que
et mostri la seva voluntat.
És un mètode senzill que ens proposa seguir diferents passos. Els monjos
en van distingir fins a deu de diferents, encara que avui s'han simplificat.
Amb tot, cal reservar un temps per a la seva pràctica. No pot fer-se en dos
minuts. Amb el temps veuràs que t'agradarà dedicar-hi més i més estones.


PVP 10.50€    Petició del llibreLloeu el Senyor tots els pobles.
Edita: Bisbat de Girona

Delegació diocesana de litúrgia.
Delegació diocesana de Pastoral del Turisme.
any 2005
Cantoral Litúrgic. Missa Internacional.
Per a facilitar la participació a les Misses on hi prenen part persones de diverses llengües i nacions convé tenir un repertori comú apte per a ser cantat per tothom. El repertori més útil per a les nostres celebracions en el ritual anomenat llatí, és, sense cap mena de dubte, el cant gregorià. També altres composicions multilígües conegudes arreu poden ser útils.


PVP 2€    Petició del llibreNadal: Déu aposta per la humanitat
Editorial: CPL

Autors: COSTABELLA, NARCÍS | DALMAU‚ BERNABÉ
ISBN: 9788498057423
Data de publicació: 10/2014
Col·lecció: Emaús
Número a la col·lecció: 119
Número d'edicions: 1
Dades del llibre : 64 pags; Rústica sin solapas; 12 × 19 cm
Idioma: Català
Sinopsi:
Cada any, cada Nadal, ens convé tornar a aprendre el que volen dir aquests dies, la Bona Nova que ens porten, la il·lusió profunda que ens fan viure. I per això, des del principi, des del primer anunci dels àngels aquella nit, generacions i generacions de creients han aportat la seva reflexió i el seu testimoni i l'han compartit, i ens l'han ofert per acompanyar-nos en aquesta vivència. Aquest llibre és una nova anella en aquest Nadal reflexionat i ofert. Són unes reflexions pòstumes de Narcís Costabella, prevere de la diòcesi de Girona. Unes reflexions que ha preparat i posat a punt Bernabé Dalmau, monjo de Montserrat, i que aquí tenim a l'abast per ajudar-nos a viure i celebrar millor aquests dies. Narcís Costabella (Banyoles, 1937 - Castelló d'Empúries, 2012) va ser ordenat prevere l'any 1960 i va exercir diverses tasques al seminari, i en diverses parròquies del seu bisbat. Des de 1998 era rector de Castelló d'Empúries. Bernabé Dalmau (Igualada, 1944) és monjo de Montserrat, expert en litúrgia i en pastoral litúrgica, i director de la revista "Documents d'Església".


PVP 8,50€    Petició del llibreParaula i Vida 2015
Editorial: Claret

L'Evangeli comentat cada dia

Autors: SOLÀ I MONTSERRAT, JOSEP Mª
PVP: 3.20€ ( 3.33€ amb IVA )
ISBN: 9788498468632
Data de publicació: 10/2014
Dades del llibre : 432 pags; Rústica sin solapas; 10 × 14.5 cm
Idioma: Català
Sinopsi:
La nova edició del llibret Paraula i Vida comptarà amb els comentaris del teòleg Josep Maria Solà i Montserrat.
Els seus comentaris a les lectures bíbliques dels diumenges es publiquen al blog «Mirant el text» de Catalunya Religió. En aquest cas, Solà vol desvetllar «algunes claus dels textos bíblics per als homes i dones d'avui». Una intenció que recupera en l'edició 2015 del Paraula i Vida.
L'any passat va fer deu anys que l'Editorial Claret publica aquest llibret. Les diverses edicions internacionals de Paraula i Vida són instrument per ajudar els creients a acostar-se a la Paraula, a través de breus comentaris a l'Evangeli de cada dia de l'any.


PVP 3.50€    Petició del llibrePare Nostre, resum de tot l'Evangeli
Editorial CPL

Autor: Lorenzo Orellana
ISBN 9788491650027
DATA DE PUBLICACIÓ 30/05/2017
EDITORIAL CPL
COL·LECCIÓ EMAÚS
NÚMERO EN LA COL·LECCIÓ 09047
NÚMERO D'EDICIONS 1
DADES DEL LLIBRE 92 PÀG.
ENQUADERNACIÓ RÚSTICA
IDIOMA CATALÁN

SINOPSI
''Quan preguem, abans de demanar, contemplem el Pare i lloem el seu nom, el seu regne, el seu dessig, i després supliquem. Supliquem els dons que necessitem per continuar lloant-lo: el pa que és nostre, de cadascú, mai meu i sense el qual no hi ha fills; el perdó, que Déu ens dóna segons nosaltres tinguem capacitat de perdonar, i sense el qual no som germans; el no caure en la temptació, sinó veure'ns lliures del mal i del Maligne que ens assetja. Aquesta petita reflexió ens porta a pensar que les set súpliques del Parenostre són antropocèntriques, ja que totes elles consideren els interessos de l'home, ja que és l'home el que necessita que sigui santificat el nom de Déu, que vingui el seu regne i es compleixi la seva voluntat, ja que només així es realitzarà el projecte salvador que Déu ens ha deixat. I només així construirem una societat de germans''. Lorenzo Orellana (Antequera, 1937) va ser ordenat prevere el 1961. Ha estat rector a Antequera, Arroyo de la Miel i Melilla, d'on va ser nomenat Vicari Episcopal. Va ser missioner a Cumaná (Veneçuela). És autor de diferents publicacions. Avui exerceix el seu ministeri a la parròquia de Sant Gabriel de Màlaga


PVP 8,50€    Petició del llibreRessons d'Evangeli. Homílies del Mercadal
Curbet Editors

La publicació de Ressons d'Evangeli, o tres anys d'homilies, de Mn. Francesc, respon a una iniciativa parroquial, suggerida per reconèixer i agrair-li el seu mestratge i els seu servei pastoral, just a les acaballes d'aquest estiu que ha celebrat el 50è aniversari de la seva ordenació sacerdotal.
Els que el coneixem, sabem prou del seu tarannà senzill i afable, que és un capellà de parròquia, autodidacte, avesat a la lectura i a l'estudi i que ha predicat l'homilia dominical, maldant de donar-hi sempre un enfocament catequètic i amb vista al nodriment espiritual i pràctic de la vida cristiana


PVP 14€    Petició del llibreUn Comentari al Credo
Editorial CPL

Autor : Planellas Barnosell, Joan
ISBN : 978-84-9805-700-3

Aprofundir en la nostra fe és una de les tasques que els cristians hem d'estar fent constantment. Perquè conèixer millor l'acció que Déu ha dut a terme en la història i en les nostres vides farà que visquem més a fons la nostra confiança en ell, el nostre amor, la nostra adhesió personal. El Credo és el resum bàsic d'aquesta història salvadora que Déu ha dut a terme per mitjà de Jesucrist, amb la força de l'Esperit. I acostar-nos-hi amb ganes de descobrir-hi tota la riquesa que conté, ens farà ser uns cristians més sòlids, més sencers, més capaços de donar raó del que creiem. Aquest llibre, amb el seu llenguatge senzill i profund alhora, ens hi ajudarà. Joan Planellas i Barnosell (Girona, 1955) és prevere de la diòcesi de Girona. Doctor en Teologia per la Universitat Gregoriana de Roma, és professor i vicedegà de la Facultat de Teologia de Catalunya, alhora que rector de diverses parròquies rurals del Baix Empordà. Autor de diverses publicacions sobre Déu i sobre l'Església, és director també de la Revista Catalana de Teologia.


PVP 9€    Petició del llibreVia Crucis amb el papa Francesc
Editorial Balmes

Autor: BALMES
ISBN 9789990012903
DATA DE PUBLICACIÓ 23/02/2017
NÚMERO D'EDICIONS 1
DADES DEL LLIBRE 63 PÀG.
ENQUADERNACIÓ RÚSTICA
IDIOMA CATALÁN

SINOPSI
A Cracòvia, el 29 de juliol de 2016, el papa Francesc presidí un especial Via Crucis amb els joves reunits a la JMJ.
Les catorze estacions tradicionals del Via Crucis es van relacionar amb les catorze obres de misericordia que l' Església aprofundía durant l' Any de la Misericòrdia.
Aquest llibret és una edició catalana d' aquell Via Crucis, amb il-lustracions.


PVP 4.50€    Petició del llibreViure l'any litúrgic de la mà del Concili Vaticà II
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Autors: DALMAU‚ BERNABÉ
ISBN: 9788498835588
Data de publicació: 01/2013
Col·lecció: L'espiga
Número a la col·lecció: 105
Número d'edicions: 1
Dades del llibre : 120 pags; Rústica sense solapes; 13 × 19 cm
Idioma: Català

Sinopsi: La celebració del cinquantè aniversari de l'obertura del Concili Vaticà II ha de consistir a apropar-nos a un missatge que encara té molt a dir als homes i les dones d'avui. Aquesta antologia presenta les pàgines més significatives i més vives de l'ensenyament conciliar en forma d'un text per a llegir setmanalment al llarg de l'any litúrgic, en consonància amb el diumenge o festa corresponent.

Autors/es :
Bernabé Dalmau (Igualada, 1944) es monje de Montserrat, licenciado e teología y derecho canónico, director de la revista 'Documentos de Iglesia' y traductor al catalán de los principal textos eclesiales de los últimos veinte año Experto en liturgia ha publicado obras de divulgación y es activo colaborador en la actividad litúrgica de las diócesis catalanas


PVP 9.40€    Petició del llibre
27 de 27Lectures recomanades
Pregàries per començar una reunió

Autor: Xavier Aymeric
ISBN. 978-84-9165-213-7
Dipòsit legal. B 13361-2019
...
Paraula i Vida 2019

L'EVANGELI COMENTAT CADA DIA
BENEDICTINES DE MONTSERRAT
Sinopsi:
«Què...
Set melodies al cor per al Retaule de Nadal

Autor : José Alegre Vilas, Monjo de Poblet
ISBN 978-84-288-3314-1
Diposit...© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits