Dilluns 20 de maig de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Llibreria Diocesana

Pl. del Vi, 2
17004 Girona
Tel/Fax. 972 41 28 78

llibreria@bisbatgirona.cat
Formulari de Peticions

Creyentes y no creyentes en tierra de nadie
Editorial: PPC

Autors: TORRALBA‚ FRANCESC
ISBN: 9788428826112
Data de publicació: 10/2013
Número d'edicions: 1
Dades del llibre : 336 pags; Rustica con solapas; 14.6 × 22 cm
Idioma: Espanyol
Sinopsi: Estamos ante una especie de vademécum para el diálogo entre creyentes y no creyentes. Lejos de la frialdad del estudio académico, estas páginas rezuman una experiencia vivida, el resultado de innumerables lecturas y del contacto personal con personas que no creen. Esta obra se coloca admirablemente a caballo de dos pontificados. El de Benedicto XVI, quien propuso la idea del Atrio de los Gentiles, un lugar de encuentro entre creyentes y no creyentes. Y el del papa Francisco, que invita a los fieles a salir del recinto cálido de la propia tribu para dirigirse hacia las periferias del mundo, las «periferias existenciales» en donde vive el otro. El Prof. Torralba ha preferido usar otra imagen elocuente: la de la tierra de nadie, la frontera, el confín, donde creyente y no creyente se encuentran en la búsqueda del sentido último de las cosas. Este encuentro entre creyentes y no creyentes acontece cuando se dejan atrás apologéticas feroces y profanaciones devastadoras, cuando se retira el manto gris de la indiferencia y la superficialidad que sepulta el anhelo profundo de búsqueda y, en cambio, se revelan las razones profundas de la esperanza del creyente y la espera del agnóstico.

Autors/es :
Francesc Torralba (Barcelona, 1967) és doctor en filosofia i en teologia. Catedràtic de filosofia de la Universitat Ramon Llull on dirigeix la càtedra ETHOS dedicada a l'ètica de les organitzacions. És autor d'un gran nombre d'assaigs de temàtiques diverses, especialment en els àmbits de la filosofia, l'ètica, la pedagogia i la religió. Part de la seva obra ha estat traduïda al francès, a l'alemany i a l'italià. Imparteix cursos i conferències per tot el món i assessora a diferents organitzacions no lucratives. Actualment presideix el Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa de la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. Recentment ha estat nomenat per Benet XVI consultor del Consell Pontifici de la Cultura de la Santa Seu


PVP 18€   Dades Personals
Nom* Cognoms*
Adreça
Població Codi Postal
Província País
Telèfon de contacte Email*

Escriu les lletres que es mostren a continuació


Les dades que ens proporciones s’utilitzaran únicament per atendre la teva petició i no es conservaran més enllà del temps necessari per fer-ho.


© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits