Diumenge 22 de setembre de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Actualitat i Premsa


Mida del text   -a  +a

Llibreria Diocesana

Pl. del Vi, 2
17004 Girona
Tel/Fax. 972 41 28 78

llibreria@bisbatgirona.cat
Formulari de Peticions

Arquitectures de l'Ànima
Editorial: Claret

Poema de Nadal
Autors: GRANÉ‚ FRANCESC
ISBN: 9788498468267
Data de publicació: 12/2013
Número d'edicions: 1
Dades del llibre : 78 pags; Rustica con solapas; 14.5 × 21.5 cm
Idioma: Català
Sinopsi: El poema nadalenc Arquitectures de l'ànima va ser escrit el Nadal de 2004, durant quinze dies viscuts davant d'un pessebre fet a casa, quinze dies d'una veritable contemplació, amb la reflexió de fons sobre la qüestió, tan recurrent, de l'actualització de tota l'herència rebuda des del cristianisme.
Des de certs àmbits de la cultura, però també dins de l'àmbit del cristianisme, el pessebre és contemplat merament com un treball folklòric, un element de cohesió social, una tradició que cal mantenir, un senyal identitari, la fidelitat a un país, etc. Totes aquestes consideracions sobre el pessebre, a mi, em queden curtes. Perquè el pessebre és, en si mateix, l'expressió del drama de l'existència humana. Que pot reeixir, sí, però mai sense passar per la ferida, per la ferida més profunda. Per això el nen Jesús, ja en les primeres representacions, té els atributs de crucificat.
El pessebre: espai de meditació és un recull de textos publicats de desembre de 2011 al diari La Vanguardia, un intent de fer una reflexió actual sobre aquesta herència rebuda.
I és que, canviant els signes sense canviar els significats, no canviem res. El canvi de llenguatge no vindrà sense un despullament espiritual absolut, existencial. Només des de la immersió en el fons d'allò humà és possible reconstruir les paraules, els símbols, el sentit


PVP 10€   Dades Personals
Nom* Cognoms*
Adreça
Població Codi Postal
Província País
Telèfon de contacte Email*

Escriu les lletres que es mostren a continuació


Les dades que ens proporciones s’utilitzaran únicament per atendre la teva petició i no es conservaran més enllà del temps necessari per fer-ho.


© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits