Diumenge 22 de setembre de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

El Bisbat de Girona


Mida del text   -a  +a

Breu descripció


Segurament aquesta expressió "Vida Consagrada" et resulti una mica curiosa. No tinguis por d'entrar-hi, descobriràs tot un món de tendresa, de servei, de pregària

La "Vida Consagrada" aplega tot un col·lectiu d'homes i dones que, a imitació de Jesús, posen la seva vida al servei de Déu i dels germans. Són homes i dones que, seguint els consells evangèlics –pobresa, castedat i obediència- serveixen els germans en els diversos camps de la societat: en la vida de pregària joiosa i confiada, en l'acció caritativa amb els pobres, en la missió de fer arribar l'Evangeli a tots els racons de la terra, en el món de la sanitat i la salut , en el compromís amb els marginats, en el món de la cultura, la investigació i ensenyament.

Homes i dones que, a l'estil de Jesús, -pobres, castos i obedients- vivint en comunitat, són signes de la tendresa i l'amor de Déu enmig del nostre món.

La "Vida Consagrada" agrupa tot un conjunt de instituts religiosos, laicals i seculars, congregacions, ordres, societats de Vida Apostòlica que transparenten la gran varietat de vocacions i carismes que enriqueixen el Poble de Déu. Més endavant aniràs trobant l'explicació concreta de cada grup. Benvingut/da.


© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits