bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 30 d'abril de 2012

Manifest "cristià" de l'1 de Maig

Manifest
Manifest "cristià" de l'1 de Maig
Els Moviments obrers cristians i les Delegacions de pastoral Obrera de Catalunya han redactat com és habitual el manifest del Primer de Maig. Convida als cristians a comprometre’s en aquests punts:

“Continuar denunciant totes les injustícies que atempten contra els drets humans dels treballadors i treballadores a partir d’actuacions que visibilitzin les víctimes de la crisi.

Treballar allà on som (família, barri, lloc de treball, parròquia, moviments, associacions) per crear xarxes de solidaritat.

Tenir una actitud reivindicativa tant a nivell mundial com col•lectiu davant les administracions que tenen la responsabilitat de garantir els drets i el benestar de totes les persones.

Sensibilitzar les persones que formen l’Església perquè donem exemple evangèlic des de l’austeritat, confiança, esperança, justícia, germanor, hospitalitat, amor fratern i acollida.

Educar a un estil de vida més auster, valorant les coses petites, saben compartir el poc que tenim ... amb el nostre testimoni en el dia a dia i a la vegada amb la creació d’espais de trobada de solidaritat i acollida: banc dels temps, bescanvi de coses, caixes de resistència, compartir béns, pedagogia del saber administrar, borses de treball, ajuda mútua ...” .
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA