bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 10 de juliol de 2019

Celebració de la festa de la Mare de Déu del Carme a la Diòcesi

La Mare de Déu del Carme compta amb una gran devoció a la nostra Diòcesi, especialment a les poblacions de costa. Amb motiu de la seva festivitat, que tindrà lloc el proper dimarts, 16 de juliol, són diverses les activitats religioses que s'organitzen. A continuació en teniu una relació: 

Dissabte, 13 de juliol 
* Arenys de Mar: A les 6 de la tarda, processó marítima presidida pel bisbe Francesc. Tot seguit, missa al port. 
* Begur: A un quart d'11 del matí, processó marítima des de Sa Riera fins a Sa Tuna. Tot seguit, celebració litúrgica a la capella de Sa Tuna. A la 1 del migdia, ofrena floral a majòlica de l'entrada de Can Galí i Can Bellés i passeig d'Es Racó. 

Dilluns, 15 de juliol 
* Olot: A les 11 de la nit, cant de la Salve, pregària del Flos Carmeli i besamans. A l'església del Carme. 


Dimarts, 16 de juliol 
* Cadaqués: A les 6 de la tarda, processó marítima. Sortida des del Moll de Portodguer. 
* Calella de Palafrugell: A les 6 de la tarda, processó des de l'església fins a l'embarcador de la platja del Port Bo i processó marítima. Tot seguit, missa solemne. 
* Castelló d'Empúries-Empuriabrava: A les 7 de la tarda, processó pels canals d'Empuriabrava amenitzada per la Xaranga Los Labradores. Sortida de la zona de la bocana. A les 8 del vespre, benedicció i cants a la Mare de Déu a la plaça de les Palmeres. 
* L'Escala: A les 10 del matí, presentació de la Catifa de Sal, a la plaça de l'església. A les 11 del matí, processó marítima, presidida pel bisbe Francesc, des del port de la Clota fins a la platja. Tot seguit, processó fins a l'església. A dos quarts de 12 del migdia, missa amb l'acompanyament musical de la Cobla Costa Brava. 
L'Estartit: A les 12 del migdia, missa a l'església de Santa Anna amb l'acompanyament musical de Foment del Montgrí. A les 6 de la tarda, processó marítima. 
* Llançà: A les 11 del matí, missa amb l'acompanyament musical de la Coral Palandriu a la pineda de la capella del port. A dos quarts d'1 del migdia, processó marítima. 
* Olot: A les 8, 9 i 10 del matí, missa. A dos quarts de 12 del migdia, missa solemne, amb besamans a la Mare de Déu i el cant dels goigs. A les 7 de la tarda, rosari i missa. A les 11 de la nit, cant de la Salve, pregària del Flos Carmeli i besamans. A l'església del Carme. 


Dissabte 20 de juliol 
* Sant Feliu de Guíxols: A dos quarts de 12 del migdia, passejada pel port, pregària i ofrena Floral. A les 12 del migdia, processó marítima (preu: 5€. Anticipat a l'Oficina de Turisme o al port una hora abans). 

Diumenge, 21 de juliol 
* Palamós: A les 12 del migdia, missa solemne a l'església de Santa Maria. Tot seguit, processó terrestre fins al Moll Vell i processó marítima.

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA