bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 20 de desembre de 2019

Celebracions nadalenques a la Catedral de Girona

El Capítol de la Catedral de Girona ha editat un fulletó informatiu amb els horaris de les celebracions litúrgiques amb motiu de les festes de Nadal, Cap d'Any i Reis. El podeu consultar a continuació:

Dimarts, 24 de desembre
A un quart de 12 de la nit, Litúrgia de les Hores. A les 12 de la nit, Solemne Missa del Gall, presidida pel bisbe Francesc. A continuació, adoració del Nen Jesús a la capella de l'Anunciació, amb cants litúrgics i populars.

Dimecres, 25 de desembre
A dos quarts d’11 del matí, Litúrgia de les Hores. A les 11 del matí, Solemne Missa Major Conventual de Nadal, presidida pel bisbe Francesc. Inclourà la Benedicció Apostòlica. A continuació, adoració del Nen Jesús a la capella de l'Anunciació, amb cants litúrgics i populars.

Diumenge, 29 de desembre
A dos quarts d’11 del matí, Litúrgia de les Hores. A les 11 del matí, Solemne Missa Major Conventual amb motiu de la festa de Sagrada Família.

Dimecres, 1 de gener
A dos quarts d’11 del matí, Litúrgia de les Hores. A les 11 del matí, Solemne missa Major Conventual amb motiu de la solemnitat de Santa Maria, Mare de Déu.

Diumenge, 5 de gener
A dos quarts d’11 del matí, Litúrgia de les Hores. A les 11 del matí, Solemne missa Major Conventual amb motiu del diumenge segon després de Nadal.

Dilluns, 6 de gener
A un quart d’11 del matí, Litúrgia de les Hores. A les 11 del matí, Solemne Missa Major Conventual amb motiu de l'Epifania del Senyor, presidida pel bisbe Francesc. A continuació, adoració del Nen Jesús a la capella de l'Anunciació, amb cants litúrgics i populars.

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR