bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 16 de desembre de 2022

La Diòcesi de Girona participarà a la JMJ a Lisboa

Des de la Delegació de Joves del Bisbat de Girona s’han posat en marxa per participar en la propera Jornada Mundial de la Joventut (JMJ), convocada pel papa Francesc sota el lema “Maria se n’anà decididament” (Lc 1, 39). Se celebrarà de l’1 al 6 d’agost del 2023 a la ciutat de Lisboa, a Portugal. Tal com explica el vicedelegat de Joves, Mn. Dagoberto Rojas, “la JMJ és una gran trobada dels joves d’arreu del món amb el Papa i alhora una oportunitat per a tots els qui hi participen de descobrir en la seva vida la dimensió de deixeble-missioner”.

La convocatòria està principalment adreçada a joves d’entre 15 i 35 anys, però no exclou a persones d’altres edats que vulguin ser-hi com a responsables de grups. Al llarg de l’estada, els participants s’allotjaran en instal·lacions públiques i parroquials, o bé en habitatges familiars. A banda dels moments de pregària, comunió i lleure, es participarà en diverses iniciatives organitzades per l’equip de la JMJ en diferents indrets de la ciutat de Lisboa, així com en les celebracions presidides pel Papa.

El preu de la inscripció completa – inclou el desplaçament en autocar des de Girona, l’assegurança, l’allotjament, els àpats, la samarreta oficial, el kit del pelegrí i els transports interns- és de 425 €. També hi ha l’opció de la modalitat completa, però sense el desplaçament en autocar, que té un cost de 265 €. Finalment, hi ha una modalitat reduïda, en aquest cas de 145 €, pels qui volen participar a la JMJ només els dies centrals amb el Papa i no inclou el transport.

Més informació i inscripcions: www.bisbatgirona.cat/jmj2023

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA