Divendres 23 d'agost de 2019
Accediu als continguts en RSS
Bisbat de Girona - Youtube Bisbat de Girona - Twitter

Serveis


Mida del text   -a  +a

Serveis

Sol·licitud administrativaEls fidels, capellans, comunitats religioses, administracions públiques, etc., teniu a la vostra disposició un imprès de sol·licitud per dirigir les vostres peticions al Bisbat de Girona.

Veureu que es pot utilitzar per tot tipus de temes: pastorals, administratius, relacionats amb el patrimoni cultural, etc.

Us el podeu descarregar en format pdf, omplir-lo i enviar-lo per correu electrònic o bé imprimir-lo i presentar-lo al Registre d'Entrada de la Secretaria General del Bisbat.

Les dades que ens facilita s'incorporaran en el fitxer Registre de documents i expedients, creat pel Bisbat de Girona per la identificació i descripció dels documents i expedients produïts o rebuts pel Bisbat en l'exercici de les seves activitats. No es preveu la cessió de dades. Entenem que, omplint aquest formulari, ens atorga el seu consentiment per portar a terme aquest tractament. Qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició al tractament i cancel·lació adreçant-se al Bisbat (Plaça del Vi, 2).


Sol·licitud administrativa© Bisbat de Girona - Plaça del Vi, 2-17004 Girona.
Telèfon 972 41 27 20 Fax 972 41 28 72 - bisbatgirona@bisbatgirona.cat
Mapa web -  Avís Legal - Política de privacitat - Política de cookies - Crèdits