bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 29 de juliol de 2010

La Pastoral de Joves es reuneix amb joves de Lille (França)

La Pastoral de Joves es reuneix amb joves de Lille (França)
La Pastoral de Joves es reuneix amb joves de Lille (França)
El dimecres 28 de juliol a les oficines del Bisbat de Girona, hi hagué la primera reunió de contacte de la delegació de joves amb la diòcesi de Lille (França) que participaran en els dies d’acollida a les diócesis en motiu de la Jornada Mundial de la Joventut l’agost de l’any vinent.
En aquest reunió la Sra. Thérèse Capoen , membre de l’equip de la delegació de joves de l’arquebisbat de Lille es pogué informar directament de tota l’organització que s’està duent a terme perquè aquesta acollida a la nostra diòcesi sigui un èxit.
Després de la reunió amb els membres de la delegació de joves del nostre bisbat es reuní amb el nostre bisbe Francesc on van poder parlar de la diòcesi de Lille i del que esperen de la Jornada mundial de la Joventut així com unir en els vincles de comunió les nostres Esglésies.
Aquesta no és la primera reunió que fan els bisbats que seran acollits a casa nostra. El passat mes de Maig vingueren a Girona membres de les delegacions de joves de les diòcesis de Cessena i Regio Emilia.
Cerca
Historial
imatge fons bottom