bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 04 d'octubre de 2010

Missa a l'ajuntament de Vilamalla

Missa a l'ajuntament de Vilamalla
Missa a l'ajuntament de Vilamalla
Els feligresos de la parròquia de Vilamalla assistiran a missa als locals de l'ajuntament de Vilamalla durant mig any, mentre es fan obres al temple parroquial.
Molt més que una missa de campanya, segurament ens hauríem de d’anar als anys immediats a la postguerra civil, per trobar-nos amb celebracions amb llocs un xic insòlits. A la parròquia de Sant Vicenç de Vilamalla, celebraran la missa dominical en el saló de sessions de l’Ajuntament. En aquest període es porten a terme importants treballs de restauració, millora i remodelació no sols en l’edifici del temple, també en el seu entorn urbà.
El diàleg i bona relació amb l’Ajuntament ha facilitat aquesta solució un xic insòlita. “Ja ens hi acabarem acostumant”, comentava després del primer diumenge d’aquesta “missa municipal”, el rector, Mn. Santi Parejo. Els treballs que són finançats conjuntament per la Generalitat (Direcció general d’Arquitectura i Paisatge), Diputació de Girona, l’Ajuntament i la participació del Bisbat, tenen un pressupost de 200.000 euros i corresponen a la primera fase d’un projecte global que pujaria fins a 600.000. Aquesta primera fase inclou un nou paviment a l’interior del temple i a la plaça que l’envolta, remodelació de la façana del mur d’entrada i de la sagristia i instal·lació de calefacció.
Per la seva part l’acalde, Carles Àlvarez, ha remarcat que aquesta és una obra que el municipi tenia projectada feia anys, però que fins ara no ha pogut disposar dels projecte adient i també dels recursos necessaris, especialment pel que fa a les subvencions de les altres administracions.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA