bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 25 d'octubre de 2010

El bisbe presideix les Jornades Nacionals de Turisme

El bisbe presideix les Jornades Nacionals de Turisme
El bisbe presideix les Jornades Nacionals de Turisme
Des d’avui dilluns dia 25 d'octubre fins el proper dimecres tenen lloc a Saragossa les Jornades Nacionals de Pastoral del Turisme, que organitza el corresponent departament de la Conferència Episcopal Espanyola. El bisbe responsable d’aquest Departament és Mons. Francesc Pardo i Artigas que presideix les Jornades esmentades..
El tema central d’enguany és: Turisme i art. Dimensió evangelitzadora dels espais i patrimoni religiosos”. La conferència inaugural l’ha pronunciat l’arquebisbe de Saragossa, Mon. Manuel Ureña, que ha parlat de la temàtica central de les Jornades, que inclouen celebracions eucarístiques a la basílica del Pilar i la Seo.
Altres conferenciants en aquestes Jornades són, Luís Martínez Lorente, Delegat diocesà de Turisme de la diòcesi de Conca, Manuel Amezcua, Delegat diocesà de les Germandats i Confraries de la diòcesi de Guadix, Iñaki Gaztelumnedim, tècnic de turisme de Santiago de Compostel·la, Immaculada Amisén, Directora de Turisme Saragossa, Javier de Valle professor de la Universitat de Saragossa i Francisco Juan Galiana, Director del Departament de Pastoral de Turisme i Temps Lliure de la Conferència Episcopal Espanyola.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA