bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 13 d'abril de 2011

S’ha constituït la “Fundació Sant Sepulcre de Palera”.

S’ha constituït la “Fundació Sant Sepulcre de Palera”.
S’ha constituït la “Fundació Sant Sepulcre de Palera”.
Ahir a la seu de la Cúria diocesana va tenir lloc la signatura dels nous Estatuts i Acta fundacional, després d’un llarg procés que ha fet possible adaptar-los a la legislació vigent. El Bisbat de Girona, la Parròquia de Lligordà, l’Ajuntament de Beuda i l’Orde de Cavallers del Sant Sepulcre de Jerusalem han creat aquesta Fundació amb la finalitat de recuperar l’ús i l’habitabilitat de l’antic monestir, conservar i restaurar l’església, i promocionar-hi activitats culturals i formatives.
Paral•lelament, el 24 de novembre de 2010 es van iniciar les obres de rehabilitació de les dependències de l’antic monestir, per destinar-lo a hostatgeria i centre cultural, gràcies a la implicació i col•laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Beuda. Aquestes administracions financen el projecte de restauració, amb un pressupost total de més d’un milió d’euros.
Un cop finalitzades les obres, la Fundació s’encarregarà de dinamitzar la vida pastoral i cultural d’aquest antic centre de pelegrinatge, i també de restaurar l’església.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA