bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 18 d'abril de 2011

Trenta-cinc Pasqües Joves

Trenta-cinc Pasqües Joves
Trenta-cinc Pasqües Joves
Enguany la Pasqua Jove celebra trenta-cinc anys. Han transcorregut més de tres dècades d’ençà d’aquelles primeres convocatòries al santuari de santa Maria del Collell, sorgides d’una trobada a Palera. La parròquia i el municipi de Tordera acullen aquesta celebració, amb el lema “Plantats vora d’ell”.
La Pasqua Jove va iniciar-se al santuari del Collell. “Després d’una vetlla de reflexió amb el MUEC a Palera i d’una reunió a Sant Daniel amb la participació de MUEC i MIJAC, es va presentar el projecte al bisbe Jaume”, diu Mn. Ramon Oller, impulsor d’aquesta trobada de joves cristians. Mn. Jordi Callejon, delegat episcopal de Pastoral amb Joves, considera que “la Pasqua Jove és un bé de la diòcesi” i “no pot oblidar el seu sentit pastoral”. I afegeix que, a l’edició d’enguany, “tindrem una exposició fotogràfica de les diferents Pasqües Joves, una taula rodona sobre el tema i fins la part musical torna a interioritzar-se amb un grup propi”.
Foto: fragment del cartell de la Pasqua Jove d'enguany
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR