bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 16 de maig de 2011

JMJ. Trobada de voluntaris i famílies d'acollida

JMJ. Trobada de voluntaris i famílies d'acollida
JMJ. Trobada de voluntaris i famílies d'acollida
Dues-centes persones, entre voluntaris i famílies d’acollida, van presentar-se el passat diumenge 15 de maig al Casal Bisbe Cartañà de Girona a la segona trobada organitzada per la Delegació Episcopal de Pastoral amb Joves.
A la trobada, que va iniciar-se amb unes pregàries acompanyades pels cants de l’Orquestra Diocesana de Joves, Mn. Jordi Callejón i altres membres de la comissió organitzadora, després de donar la benvinguda a tots els presents, van relacionar les tasques a fer els dies previs a l’arribada dels 7.000 joves que ens visitaran, així com les dels dies d’acollida —llocs d’allotjament, acolliment a les parròquies, temps de pregàries, mobilitat, punt d’informació, càtering— i també les del “post”, és a dir, desmuntatge de totes les infraestructures, neteja de pavellons, escoles, centres i altres instal•lacions, insistint sobretot en la Jornada de Convivència a celebrar el 13 d’agost a Barcelona amb els joves acollits a tot Catalunya.
Mons. Francesc Pardo, que va presidir la Trobada, va encoratjar la participació de voluntaris i famílies, animant-los i agraint la seva total disponibilitat a l’hora de dedicar uns dies de les seves vacances en ple estiu a l’acollida dels joves.
La propera i última trobada abans de l’arribada dels joves serà el 12 de juny a les 6 de la tarda al Casal Bisbe Cartañà.


Cerca
Historial
imatge fons bottom