bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 13 de juny de 2011

JMJ. Tercera trobada de voluntaris

JMJ. Tercera trobada de voluntaris
JMJ. Tercera trobada de voluntaris
El diumenge 12 de juny van trobar-se per tercera vegada al Casal Bisbe Cartañà tots els voluntaris participants en la prèvia de la Jornada Mundial de la Joventut. La reunió, presidida per Mn. Jordi Callejón, Delegat episcopal per a la Joventut, acompanyat dels membres de la Comissió organitzadora, va tenir com a finalitat donar a conèixer l’assignació de funcions a cadascun dels voluntaris. Una sala plena de gom a gom i atenta a les explicacions va seguir amb molt d’interès, i amb il·lusió, tot el que se’ls deia. Després de la pregària inicial es van donar a conèixer les àrees o zones —Fornells, Sarrià, Girona 1, Girona 2, Girona 3 i Girona4— on es desenvoluparan els serveis. Són 308 els voluntaris inscrits repartits per les diferents àrees depenent de la proximitat amb la seva residència habitual. Un torn obert de paraules va facilitar l’aclariment de qualsevol dubte.

Posteriorment van fer-se per grups una sèrie de reunions amb els voluntaris, segons les feines assignades.

Va informar-se també als assistents de la publicació d’un suplement del Full parroquial, el proper 10 de juliol, amb tota aquella informació d’interès, així com de la convocatòria d’una nova reunió el mateix 10 de juliol, i l’anunci d’una important trobada a la Catedral i celebració de l’Eucaristia el 10 d’agost, un dia abans de l’arribada dels joves, on es lliurarà als voluntaris el material acreditatiu que consta de dues samarretes, una gorra i la credencial.
A la fotografia, una de les reunions sectorials de voluntaris.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR