bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 11 de juliol de 2011

IV Trobada dels voluntaris de la Jornada Mundial de la Joventut

IV Trobada dels voluntaris de la Jornada Mundial de la Joventut
IV Trobada dels voluntaris de la Jornada Mundial de la Joventut
Com és habitual el Casal Bisbe Cartañà va ser el lloc escollit per a la IV Trobada dels voluntaris de la JMJ. L’encontre va servir per designar les tasques i funcions concretes a realitzar durant els dies d’acollida dels joves que ens visitaran. Mn. Jordi Callejon i el Sr. Jaume Torrent van informar detalladament de tot allò que interessa a voluntaris i famílies d’acollida. Es va lliurar una fitxa personalitzada amb els serveis que se’ls requereix pel bon funcionament de l’acollida i acompanyament dels joves. Cal dir que és important la bona organització de totes les infraestructures ja que, a més de tenir cura de les diferents activitats que es realitzaran, hauran de servir-se durant aquells dies, a títol d’exemple, 62.500 àpats. Per aquest motiu s’han habilitat 5 magatzems i 11 punts de servei que seran atesos per part del voluntariat. El Palau Firal farà de magatzem central.
Per acabar, Mn. Jordi Callejon, Delegat episcopal de Pastoral amb Joves, va agrair una vegada més la col•laboració dels 300 voluntaris i va convocar-los pel 10 d’agost a la Catedral on el bisbe Francesc presidirà l’Eucaristia.

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR