bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 11 d'agost de 2011

JMJ. Ja han arribat.

JMJ. Ja han arribat.
JMJ. Ja han arribat.
Avui dijous dia 11 han arribat els autocars que traslladen els joves des del seu punt d’origen (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bielorrússia, Canadà, Colòmbia, Equador, França, Hongria, Itàlia, Mèxic, Pakistan, Polònia, Senegal, Suïssa, i Togo) fins a la nostra diòcesi.
És digne d’elogi el dispositiu organitzat per la policia municipal de Girona a l’hora d’atendre l’arribada dels autocars i acompanyar-los als seus respectius pàrquings, des d’on un grup de voluntaris indicaven als joves els corresponents llocs de residència.
Els grups han organitzat celebracions de l’Eucaristia presidides pel seus respectius bisbes.
A partir de les set del matí de demà divendres, segons indica el programa, començaran les activitats que els ocuparan fins el matí del dilluns 15.
A destacar del programa de demà, l’acte institucional de benvinguda per part del nostre bisbe en representació de la diòcesi gironina (claustre de la Catedral a les 13’00 hores). Assistiran els bisbes de les diòcesis que ens visiten i les autoritats municipals i provincials de Girona.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR