bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 05 de setembre de 2011

La novena de la Misericòrdia de Canet culmina amb la missa que hi presidirà el bisbe

La novena de la Misericòrdia de Canet culmina amb la missa que hi presidirà el bisbe
La novena de la Misericòrdia de Canet culmina amb la missa que hi presidirà el bisbe
El bisbe Francesc presidirà el dia 8 de setembre, festa de la Nativitat de la Mare de Déu, l’Eucaristia que se celebrarà a dos quarts de vuit del vespre en el santuari de la Mare de Déu de la Misericòrdia de Canet de Mar. Amb aquesta missa culminaran els actes de la novena que des del 30 d’agost passat tenen lloc en el santuari de la Patrona del Maresme. El dia 8 s’hi celebraran dues misses més: una a les vuit del matí i una altra, que serà l’ofici solemne, a les dotze del migdia, i serà presidit per Mn. Salvador Juanola i Cadena, rector de Canet de Mar.
Durant la novena se segueix el següent programa: cada dia, a les set del vespre, es resa el sant rosari i, després, se celebra l’Eucaristia, amb els testimonis de vida, les invocacions i avemaries, la salve i els goigs. Els testimonis de vida seran oferts per laics i estaran relacionats amb les obres de misericòrdia (donar menjar a l’afamat, donar beure a l’assedegat, vestir al despullat, assistir els malalts, visitar a l’empresonat, donar acollida al pelegrí i sepultar els morts). La introducció i la cloenda van a càrrec de Mn. Salvador Juanola.
D’altra banda, el diumenge 11 de setembre es farà al santuari de la Misericòrdia el vot de vila. A les dotze del migdia s’hi celebrarà la missa i l’alcalde de Canet farà l’ofrena simbòlica d’un llantió en agraïment pels beneficis que la Mare de Déu de la Misericòrdia ha concedit a la vila.
Cerca
Historial
imatge fons bottom