bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 25 de novembre de 2011

A destacar...

A destacar...
A destacar...
El programa diocesà de televisió Camí de Vida, produït pel Departament d’audiovisuals de la Delegació de Mitjans de Comunicació Social i dirigit per Mn. Jordi Reixach, que tindrà com a convidat aquest cap de setmana al Sr. Ramon Barnera, Director de Càritas diocesana de Girona. El programa s’emet per les següents emissores: Canal Català Girona (Banyoles), Canal Català la Selva (Lloret), Canal Nord Televisió (Figueres), Televisió Costa Brava, Televisió de Girona, i Televisió de l'Escala.

Mn. Lluc Riera, Vicari general del bisbat de Mallorca, que dirigirà, el dimarts 29 a la Casa d’Espiritualitat Santa Elena de Solius, el recés d’Advent als preveres i diaques de la nostra diòcesi.

El Sr. Enric Mirambell, Cronista Oficial de la Ciutat de Girona, i Mn. Genís Baltrons, llicenciat amb Història de l’art i Arqueologia cristiana, que conferenciaran respectivament sobre: “El Mercadal, a Girona” i “Litúrgia i Art”, a l’església del Mercadal de Girona els propers 29 de novembre i 1 de desembre a les 20’00 hores, dins el marc de les activitats organitzades en motiu de la celebració de la Dedicació de l’Altar Major (3 de desembre a les 19’00 hores).
A la fotografia, Ramon Barnera, Director de Càritas, convidat a Camí de Vida
Cerca
Historial
imatge fons bottom