bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 18 de gener de 2012

Concessió dels Premis Sant Fèlix 2011

Concessió dels Premis Sant Fèlix 2011
Concessió dels Premis Sant Fèlix 2011
La Fundació Els Joncs de Sarrià de Ter i L’Agrupament Escolta i Guia Pla de l’Estany, Premis Sant Fèlix 2011.

A l’entorn de la festa de sant Francesc de Sales, patró dels periodistes catòlics (24 de gener), el Bisbat de Girona concedeix els Premis Sant Fèlix, instituïts l’any 1997 com a reconeixement per l’acció social, cultural, humanitària i formativa que persones, col•lectius i institucions de l’àmbit territorial de la diòcesi portin a terme de forma perllongada, ja siguin de perfil confessional com de la societat civil.

La Fundació “Els Joncs” es va posar en funcionament el curs 1977-78 en uns locals de la parròquia del Carme de Girona. El 1984 es traslladà a Sarrià de Ter i actualment compta amb 80 alumnes d’entre 3 i 18 anys i una plantilla de 24 professionals. També es disposa d’un centre especial de treball.

L’Agrupament Escolta i Guia Pla de l’Estany ha dinamitzat aquest moviment educatiu i formatiu més que centenari que manté vigents la seva capacitat formativa d’infants i joves. Porta a terme un seguit d’activitats que diferents estaments cívics han reconegut públicament.

Els lliuraments seran el dia 24 de gener a ¼ de 6 de la tarda a la Fundació “Els Joncs” de Sarrià de Ter (c/ Xunclà, 20), i el dia 4 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda a l’Agrupament Escolta i Guia Pla de l’Estanya a l’església de Melianta de Fontcoberta.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA