bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 24 de gener de 2012

Diada de Sant Francesc de Sales

Diada de Sant Francesc de Sales
Diada de Sant Francesc de Sales
El Bisbat de Girona ha celebrat avui dimarts 24 de gener Sant Francesc de Sales patró dels periodistes. Per aquest motiu i com és ja tradicional, el bisbe Francesc ha convidat als periodistes que treballen en els diferents mitjans de comunicació de la diòcesi a una trobada informal on, compartint esmorzar, s’han tractat tots aquelles temes de l’actualitat diocesana que han estat de l’interès dels informadors. Durant la trobada, el bisbe Francesc, s’ha interessat també pels temes que causen inquietud dins del món de la informació, obrint-se després un interessant col•loqui sobre aquelles qüestions que preocupen en aquest moment al ciutadans de les nostres comarques.
A la tarda, el bisbe s’ha desplaçat a Sarrià de Ter per tal de lliurar a la Fundació “Els Joncs” el premi Sant Fèlix 2011. El Bisbat de Girona concedeix els Premis Sant Fèlix, instituïts l'any 1997 com a reconeixement per l'acció social, cultural, humanitària i formativa que persones, col•lectius i institucions de l'àmbit territorial de la diòcesi porten a terme de forma perllongada, ja siguin de perfil confessional com de la societat civil.
La Fundació "Els Joncs" es va posar en funcionament el curs 1977-78 en uns locals de la parròquia del Carme de Girona. El 1984 es traslladà a Sarrià de Ter i actualment compta amb 80 alumnes d'entre 3 i 18 anys i una plantilla de 24 professionals. També disposa d'un centre especial de treball.
A l’acte hi han assistit pares, professors i alumnes del centre. L’alcalde de Sarrià, Sr. Roger Torrent, ha estat l’encarregat de glosar els mèrits de la Fundació fent un repàs de la seva història. El bisbe Francesc, després de lliurar el premi al president de la Fundació, Sr. Dionis Poch (a la fotografia), en presència de l'alcalde de la població, ha encoratjat a tots ells a continuar endavant amb la seva tasca.
(veure galeria fotogràfica)
Cerca
Historial
imatge fons bottom