bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 23 de març de 2012

Agenda del cap de setmana.

Agenda del cap de setmana.
Agenda del cap de setmana.
Visita Pastoral. Aquest cap de setmana el bisbe Francesc continuarà amb la Visita Pastoral a l’Arxiprestat de Farners-Montseny.
Avui divendres 23 visitarà la parròquia de Santa Coloma de Farners celebrant l’Eucaristia a 2/4 de 8 de la tarda. Dissabte 24 visitarà la parròquia de Vidreres, on presidirà l’Eucaristia a les 8 de la tarda i el diumenge 25 celebració de l’Eucaristia a Vallcanera a les 9 del matí, Missa a les 12 del migdia a Santa Coloma de Farners i a les 5 de la tarda presidirà el Via Crucis de l’Arxiprestat a Vidreres.

XVI Trobada diocesana d’Animadors de la Litúrgia. La trobada, que s’iniciarà a les 10 del matí amb una pregària inicial, tractarà com a tema de reflexió La celebració de l’Eucaristia en alguns textos dels Pares de l’Església a càrrec de Mn. Joan Torra. A continuació diàleg i treballs pràctics i a 2/4 d’1 celebració de la Paraula presidida pel Bisbe.

VI Jornada de Mestres i Professors de Religió a Lleida. La Jornada, organitzada pel Secretariat Interdiocesà per a l’Ensenyament de la Religió a Catalunya i Fundació Escola Cristiana de Catalunya, va dirigida preferentment a mestres i professors de religió de l’àmbit geogràfic de les diòcesis catalanes. Hi hauran ponències i fins a 18 tallers adreçats a les diferents etapes.

A la fotografia la parròquia de Vallcanera.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA