bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 23 de maig de 2012

Reunió de la Fundació Sant Sepulcre de Palera

Reunió de la Fundació Sant Sepulcre de Palera
Reunió de la Fundació Sant Sepulcre de Palera
La Fundació Sant Sepulcre de Palera s’ha reunit el dia 23 de maig de 2012 a Beuda, a les dependències de l’Ajuntament, en una de les reunions ordinàries del Patronat. La Fundació està treballant per poder posar en funcionament les instal•lacions de l’antic monestir del Sant Sepulcre, que han estat rehabilitades recentment. Entre d’altres temes, s’han estudiat les propostes rebudes per regentar el bar-restaurant, un contracte de lloguer per habilitar un aparcament, i els pressupostos per l’arranjament dels accessos al recinte. També s’ha aprovat un logotip que identificarà la Fundació.
Aquesta entitat està formada pel Bisbat de Girona, l’Ajuntament de Beuda, la Parròquia de Lligordà i l’Orde de Cavallers del Sant Sepulcre de Jerusalem. Va ser constituïda el mes d’abril de l’any 2011 i té com a finalitats la recuperació de l’ús de l’antic priorat de Palera, la conservació i restauració de l’església del Sant Sepulcre i la promoció d’activitats culturals i formatives.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR