bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 25 de maig de 2012

Agenda

Agenda
Agenda
Activitats de Mons. Francesc Pardo

Confirmacions
Dissabte 26 de maig: Nois i noies de les parròquies de Girona rebran a la Catedral el sagrament de la confirmació a les 19’30 h.
Diumenge 27 de maig: Adults de diverses comunitats de la diòcesi rebran el sagrament de la confirmació a la Catedral. A les 16’15 h. se’ls acollirà a la plaça dels Apòstols, seguirà una catequesi i a les 18’00 h. el bisbe administrarà el sagrament.
Divendres 1 de juny: A les 20’00 h. a la parròquia de Sant Pol de Mar.
Dissabte 2 de juny: A les 19’00 h. a la parròquia de Sant Feliu de Pallerols.

Celebració de l’Eucaristia
Diumenge 27 de maig: A les 13’00 h. a la parròquia de l’Esparra.

Conferències
Dilluns 28 de maig: Conferència a càrrec de Xavier Morlans “Tornar a proposar la fe avui” al Casal Bisbe Cartañà de Girona a les 20’30 hores.
Dijous 31 de maig: Conferència organitzada per “Ajuda a l’Església perseguida” al Casal Bisbe Cartañà de Girona a les 19’30 h. sobre el tema “La persecució dels cristians en el món”.

Altres
Dissabte 26 de maig: Jornada de sensibilització sobre el paper de la família davant la pobresa en suport a la Marató de TV3 organitzada per la Delegació de Pastoral Familiar del Bisbat de Girona. A la Pl. Salvador Espriu de Girona d'11 a 14 hores. Taula rodona, actuació musical de l'Àngel Daban, conferències ...


Cerca
Historial
imatge fons bottom