bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Diumenge 28 d'octubre de 2012

Vetlla de pregària de St. Narcís amb joves

Vetlla de pregària de St. Narcís amb joves
Vetlla de pregària de St. Narcís amb joves
“No us avergonyiu de ser cristians”, va dir als joves el bisbe Francesc en la seva homilia de la Vetlla de Sant Narcís, que es va celebrar el capvespre del diumenge 28, a la capella de sant patró de la diòcesi i del bisbat, que era plena del tot, en aquesta segona convocatòria per iniciativa de la delegació episcopal de la Pastoral amb Joves. Concelebraren amb Mons. Francesc Pardo, el rector de la parròquia de Sant Feliu, Mn. Joan Baburés i el delegat de la Pastoral amb Joves, Mn. Jordi Callejon. També participà el diaca, Mn. Joan Robé. La part musical va ser a càrrec de la Coral de la parròquia de Sant Jaume de Salt.

En l’homilia el bisbe es referí al sentit de la llibertat que inspira a adolescents i joves, malgrat que, en molts aspectes estan condicionants per les modes, ja sigui en vestir, música, tipus de diversions i també en les opinions.

Sortosament –va recordar als nois i noies- no vivim temps de persecucions, com les que varen patir sant Feliu i sant Narcís, però no sempre es gosa manifestar les creences, la fe, el ser cristià, mentre totes les altres opcions i expressions semblen possibles, les que corresponen als cristians que es manifesten com a tals semblaria que tenen vergonya o fins por de dir-ho, “no us avergonyiu de ser cristians”, va ser el seu missatge.

La celebració va seguir amb gestos simbòlics per part dels nois i noies: la confecció d’un mural simbòlic de sant Narcís i durant la pregària del Parenostre es varen alçar uns targetons amb els termes de l’oració que ensenyà el mateix Jesús.

Finalitzada l’Eucaristia, en els locals parroquials es va compartir un piscolabis.
Cerca
Historial
imatge fons bottom